Vești bune: A treia doză este eficientă, Johnson&Johnson ar putea avea rapel, iar vara continuă la UNTOLD

Vești bune: A treia doză este eficientă, Johnson&Johnson ar putea avea rapel, iar vara continuă la UNTOLD

Vestea bună a zilei de astăzi este că nu suntem complet dezarmați în valul 4, chiar dacă asta ar însemna încă un vaccin în brațul fiecărei persoane care își dorește protecție maximă.

Un studiu desfășurat în Israel arată că a treia doză este eficientă împotriva variantei Delta, iar un alt studiu arată că un rapel la Johnson&Johnson duce la o creștere semnificativă a anticorpilor.

O altă veste bună este că se apropie UNTOLD 2021.

O doză suplimentară de Johnson & Johnson oferă o creştere „rapidă şi puternică” a anticorpilor

Johnson & Johnson a transmis miercuri că, potrivit unui studiu, o doză suplimentară din vaccinul său anti-Covid oferă o creştere „rapidă şi puternică” a numărului de anticorpi, atunci când este administrată celor care au primit serul.

ADVERTISING

Datele preliminare arată că în cazul oamenilor care au fost deja vaccinaţi cu serul J&J a fost observată o creştere de nouă ori a anticorpilor, faţă de nivelul obţinut în 28 de zile de la prima doză, a transmis compania.

Acea creştere a fost remarcată în studiu la participanţi cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani şi la cei cu vârste de peste 65 de ani care au primit o doză suplimentară mai mică.

Studiul a fost realizat ca anticipare la nevoia unei doze suplimentare, a spus compania.

Israel: Semne de scădere a infecţiilor cu varianta Delta după a treia doză

La mai puţin de o lună de la debutul campaniei de administrare a unei a treia doze de vaccin pentru Covid-19, în Israel au apărut primele semne ale impactului acesteia asupra ratei de infectare şi a formelor grave de îmbolnăvire alimentate de varianta Delta a coronavirusului, potrivit autorităţilor şi specialiştilor, transmite Reuters.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Delta a intrat în Israel în iunie, chiar când ţara începea să beneficieze de efectele celei mai rapide campanii de vaccinare.

Vara continuă la UNTOLD

Chiar dacă vara 2021 se apropie de final, vestea bună este că distracţia se prelungeşte şi la început de toamnă, atunci când este organizat cel mai aşteptat festival de muzică din România şi unul dintre cele mai importante din regiune - UNTOLD.

Petrecerea se va desfăşura din nou la Cluj-Napoca, în perioada 9 - 12 septembrie.

Muzica şi atmosfera de festival sunt asociate de obicei cu distracţia de vară, dar pentru că UNTOLD 2021 este organizat practic în toamnă, putem spune că oferă o prelungire a sezonului de petreceri, cu extra divertisment pentru fani.

ADVERTISING

Citește și:



În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇