Vești bune: Donații de 100.000 de lei pentru Grigore Alexandrescu, pachete Disney pentru copiii grav bolnavi și căței mai ușor de adoptat

Vești bune: Donații de 100.000 de lei pentru Grigore Alexandrescu, pachete Disney pentru copiii grav bolnavi și căței mai ușor de adoptat

Un gest deosebit ne-a făcut să fim recunoscători astăzi: Arctic a donat spitalului Grigore Alexandrescu 26 de unităţi de aer condiţionat şi 30 de aparate frigorifice în valoare de 100.000 de lei, iar asta este doar o mică donație din campania derulată de companie încă de la începutul pandemiei.

Un alt gest frumos vine de la compania Disney care vrea să aducă zâmbetul pe buze copiilor din spitalele din întreaga lume, inclusiv din România.

Nu în ultimul rând, apreciem că s-a lansat o platformă online care face adoptarea unui câine mai ușoară.

Arctic donează spitalului Grigore Alexandrescu electrocasnice în valoare de 100.000 de lei

Compania Arctic continuă să sprijine comunităţile din care face parte şi donează produse electrocasnice în valoare de 100.000 de lei Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu".

ADVERTISING

Donaţia face parte dintr-o campanie amplă derulată de companie la nivel naţional - "Arctic pentru sănătate" - iniţiată la începutul pandemiei, în cadrul căreia a donat electrocasnice în valoare de peste 1,4 milioane de lei cu scopul de a susţine efortul echipelor medicale în lupta împotriva crizei generate de COVID-19.

Donaţia Arctic pentru Spitalul Clinic de Urgenţă "Grigore Alexandrescu" constă în 56 de electrocasnice - 26 de unităţi de aer condiţionat şi 30 de aparate frigorifice, necesare pentru buna funcţionare a spitalului şi pentru a asigura confortul personalului medical şi al pacienţilor.

ADVERTISING

O platformă online pentru adopții de câini

Vrei să adopți un câine? Aruncă un ochi pe platforma lansată în weekend de Consiliul Județean Ilfov și alege-ți animăluțul care ți se potrivește.

Platforma este www.ilfovadopta.ro și pe ea se regăsesc fotografii cu toți câinii din adăposturile din Ilfov disponibili pentru adopție.

La secțiunea ADOPTĂ, sub fiecare fotografie, sunt prezentate câteva detalii esențiale despre animale: sex, vârstă și informații privind comportamentul.

Disney sărbătorește Săptămâna Internațională a Prințeselor

Disney dă startul primei Săptămâni Internaționale a Prințeselor, menită să inspire mici acte de bunătate și curaj în întreaga lume.

ADVERTISING

Cu această ocazie, Disney va crea 45.000 de „Clipe de Neuitat” pentru copiii izolați și grav bolnavi din spitalele și instituțiile de îngrijire din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Activitatea face parte din “Marea Sărbătoare a Prințeselor”, o inițiativă globală Disney care promovează curajul si bunătatea în rândul copiilor și care este inspirată de Prințesele și Reginele Disney.

În cadrul Săptămânii Internaționale a Prințeselor, derulate în intervalul 23-29 august, Disney va livra 45.000 de pachete de activități copiilor grav bolnavi din spitale și instituții de îngrijire din EMEA, ca parte a angajamentului Disney de a oferi alinare și inspirație celor care au nevoie.

Astfel de pachete inspirate de aventurile prințeselor Disney, vor ajunge și în România, la copiii internați în Institutul Oncologic Fundeni și Institutul Clinic Fundeni, cu sprijinul Asociației Magic.

Fiecare pachet conține o broșură cu noi aventuri ale prințeselor Disney, precum și activități artistice și de creație care ajută la creșterea încrederii în sine și încurajează faptele bune.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇