Primarul de la Sectorul 2 şi-a adus în echipă un om de la DGA: Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul anticorupției

Primarul de la Sectorul 2 şi-a adus în echipă un om de la DGA:  Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul anticorupției

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din Capitală, anunță că fostul director adjunct al Direcției Generale Anticorupție va face parte din echipa sa.

Este vorba despre Octavian Melintescu, care a fost director adjunct al DGA din 2014, conform CV-ului său.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Potrivit edilului, Melintescu este omul de care primăria avea nevoie ”pentru a lămuri multe aspecte încurcate”.

Au fost aleși viceprimarii Sectorului 2. Noul edil Radu Mihai a acuzat fricțiuni din partea PSD în prima şedinţă de consiliu

”Vreau să îi mulțumesc domnului Melintescu Octavian care s-a alăturat echipei noastre.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul anti-corupției este fix omul de care aveam nevoie pentru a lămuri multe aspecte încurcate din Primăria Sectorului 2. Pornind de la programul de reabilitări până la ceva simplu precum achiziția unor măști, totul are un iz neplăcut și naște multe întrebări fără răspuns.

Timpul petrecut de Octavian ca director general adjunct al Direcției Generale Anticorupție ne va ajuta acum să scoatem la lumină toate greșelile trecutului. Și să facem în sfârșit ordine”, a scris Radu Mihaiu pe contul său de Facebook.

Vreau să îi mulțumesc domnului Melintescu Octavian care s-a alăturat echipei noastre. Cu o experiență de peste 20 de…

Posted by Radu Mihaiu on Wednesday, December 16, 2020

Conform CV-ului citat, Octavian Melintescu a mai deținut funcția de director adjunct la DGA în perioada 2011 – 2013.

Din 2013 până în 2014 când a fost iar director general, el a acționat ca director împuternicit al Direcţiei Investigaţii din DGA, iar ulterior director împuternicit al Direcţiei Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov din DGA.

Citește și:

A.D.