Radu Mihaiu invită arhitecți, urbaniști și peisagiști la un concurs pentru revitalizarea spațiului public din Sectorul 2

Radu Mihaiu invită arhitecți, urbaniști și peisagiști la un concurs pentru revitalizarea spațiului public din Sectorul 2

Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, lansează un concurs de amenajare pentru patru zone din sector. Edilul invită, astfel arhitecții, urbaniștii și peisagiștii să participe la concursurile de idei organizate de primărie și promite că, în primăvară, proiectele câștigătoare vor deveni realitate.

Este vorba despre:

4 proiecte pilot de revitalizare a spațiului public în 4 cartiere din Sectorul 2: 1. Intrarea Ion Voicu – 1000 mp 2….

Posted by Radu Mihaiu on Friday, December 4, 2020
Iată ce a anunțat noul primar:
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Capitala, dar mai ales Sectorul 2, a rămas cu foarte puțin spațiu public disponibil. După zeci de ani de retrocedări cu dedicație și o densificare urbană galopantă și haotică, azi suntem obligați să găsim soluții inovative care să acopere nevoile stringente: spațiu verde, locuri de recreere, parcări, etc.

Drept urmare e important ca fiecare metru pătrat să fie exploatat la maxim. Să îmbinăm utilul cu plăcutul. Și să arate bine.

La Sectorul 2 schimbăm modul de lucru.

Inițiem concursuri de idei pentru amenajarea acestor spații. Așteptăm proiecte de la toți specialiștii de profil: arhitecți, urbaniști, peisagiști. Vom avea un juriu extern care va gestiona analiza proiectelor. Vom organiza consultări publice la locație cu cele mai inspirate proiecte. Iar în primăvară, proiectele câștigătoare devin realitate.

Sunt încrezător că în România avem profesioniști care pot pune pe masă idei inovative remarcabile de care ne vom putea bucura toți”, scrie noul primar.

Citește și: