Primarul Sectorului 2 anunță că soția sa are COVID: Asta nu înseamnă că sunt în concediu

Primarul Sectorului 2 anunță că soția sa are COVID: Asta nu înseamnă că sunt în concediu

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a confirmat, duminică, faptul că soția sa are COVID-19. Edilul anunțase vineri că s-a izolat la domiciliu după ce aceasta a dezvoltat simptome și că așteaptă rezultatul testelor.

Cel al soției a venit pozitiv. Al lui este negativ, însă rămâne în izolare acasă alături de întreaga familie.

”S-a confirmat. Testul soției a ieșit pozitiv. Al meu e deocamdată negativ. Toată familia e în izolare acasă. Suntem bine până acum, doar câteva simptome ușoare”, a anunțat duminică, pe Facebook, Radu Mihaiu.

ADVERTISING

Noul primar al Sectorului 2 spune că nu este însă în concediu, ci în contact non-stop cu administrația. În orice caz, având în vedere că nu poate fi prezent fizic, atribuțiile sale i-au fost delegate viceprimarului.

”Asta nu înseamnă că sunt în concediu. Sunt non-stop în contact telefonic cu echipa mea și voi continua să lucrez prin ei în tot ce am pornit de la preluarea mandatului. Ei vor fi ochii și urechile mele în primărie și am toată încrederea că lipsa mea fizică temporară nu va fi un impediment.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În antreprenoriat m-am bazat mereu pe forța echipei. În Primărie am intrat cu aceeași filosofie de muncă. Fiind contact direct și în izolare, toate atribuțiile primarului vor trece automat în grija viceprimarului. Ne-am pregătit pentru acest scenariu și ambii viceprimari au fost ținuți mereu la curent cu tot ce se întâmpla în instituția noastră.

Vom continua să ne consultăm și să lucrăm împreună pentru a trece cu bine peste acest moment dificil. Pandemia ne forțează pe toți să ieșim din zona de confort și să depunem efortul necesar pentru a continua. Eu sunt încrezător și știu că putem găsi forța necesară să trecem cu bine peste această criză sanitară. Aveți grijă de voi, de familiile voastre și de oamenii cu care intrați în contact. Multă sănătate și curaj vă doresc”, încheie Mihaiu mesajul.

ADVERTISING

S-a confirmat. Testul soției a ieșit pozitiv. Al meu e deocamdată negativ. Toată familia e în izolare acasă. Suntem bine...

Posted by Radu Mihaiu on Sunday, November 22, 2020

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇