Primarul Sectorului 2 a publicat lista locurilor de parcare libere: Atribuirea să se facă automat, fără o decizie umană care poate fi subiectivă

Primarul Sectorului 2 a publicat lista locurilor de parcare libere: Atribuirea să se facă automat, fără o decizie umană care poate fi subiectivă

Radu Mihaiu, noul primar USR al Sectorului 2 din Capitală, a publicat lista cu locurile de parcare libere din sector.

Primarul a explicat și pașii pe care i-a făcut și problemele întâmpinate până când a reușit să afle situația actualizată.

"Situația locurilor de parcare în Sectorul 2 e un fel de Triunghiul Bermudelor. Azi e liber, mâine nu e. Atribuirea lor se întâmplă cumva ferit de ochiul public, iar suspiciunile cetățenilor sunt mari pe bună dreptate", a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

El a precizat că pe site-ul ADP, instituția care se ocupă de gestiunea locurilor de parcare, nu există nici măcar o informare simplă referitoare la cele libere la acest moment.

ADVERTISING

"De când am preluat mandatul le-am cerut o situație la zi. Inițial mi s-a spus că avem 27.000 de unități, din care peste 1.900 libere. Am insistat să primesc lista clară cu fiecare loc în parte. Ieri am primit-o.

Brusc avem doar 961. Motivul - o eroare de calcul a bazei de date pe care încearcă să o actualizeze de mult timp. Până la urmă au verificat tot manual.

E inacceptabil ca în anul 2020 un lucru atât de simplu să fie făcut la mână. Vom schimba asta. Vom implementa un sistem prin care situația locurilor de parcare să fie în timp real, la vedere. Vom asigura că atribuirea să se facă automat, fără o decizie umană care poate fi subiectivă", a scris noul primar al Sectorului 2.

ADVERTISING

"Să fim sinceri și deschiși cu situația actuală"

El a menționat că este o problemă majoră faptul că locurile existente nu ajung nici pentru 10% din mașinile existente în Sectorul 2.

"E clar că o să avem nevoie să ne organizăm mai bine spațiul public, dar până atunci putem măcar să fim sinceri și deschiși cu situația actuală. Am cerut Primăriei, dacă ADP nu poate, să publice lista acestor locuri de parcare libere", a punctat Mihaiu.

Iată lista locurilor libere de parcare arondate adresei/adreselor din sectorul 2, la data de 09.11.2020

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇