Nicuşor Dan explică de ce a stat jumătate de Bucureşti o săptămână, fără agent termic: S-a reparat şi s-a rupt din nou, de asta a fost întârziat momentul în care am promis noi că dăm apa caldă

Nicuşor Dan explică de ce a stat jumătate de Bucureşti o săptămână, fără agent termic: S-a reparat şi s-a rupt din nou, de asta a fost întârziat momentul în care am promis noi că dăm apa caldă

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, referitor la furnizarea deficitară a apei calde în Sectorul 2, că a fost vina ELCEN – „o avarie repetată la CET Sud”.

În urma unei avarii de la CET Sud, sute de blocuri din Bucureşti nu au avut apă caldă si caldură timp de mai multe zile, începând din 29 martie. Apoi, problema părea că s-a rezolvat, dar a apărut o altă avarie. Este vorba despre blocuri din sectoarele 2, 3, 4 și 5, care au fost afectate.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„A fost o avarie la CET Sud. Avem un furnizor, ELCEN, prin cele patru CET-uri şi avem un transportator, Termoenergetica. Ei au fost foarte corecţi, de câte ori a fost vina Termoenergetica şi nu a ELCEN am spus: ‘E vina noastră şi nu a ELCEN’.

De data asta a fost vina ELCEN-ului. A fost o avarie repetată la CET Sud (…), nu numai că a fost o avarie, a fost o avarie cu promisiunea de reparare”, a spus edilul.

El a precizat că la un moment dat a fost reparată avaria, dar că a apărut iar o problemă.

” S-a reparat şi s-a rupt din nou, e vorba despre conductele care ies din CET Sud, de asta a fost întârziat momentul în care am promis noi că dăm apa caldă”, a adăugat Nicuşor Dan.

În continuare, pe site-ul Termoenergetica figurează mai multe zeci de blocuri fără apă caldă, în 5 sectoare, însă aici problema e pusă pe seama altor avarii diverse.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖