Nicușor Dan dă asigurări că Primăria Capitalei stă bine financiar şi îşi va plăti la timp toate contractele

Nicușor Dan dă asigurări că Primăria Capitalei stă bine financiar şi îşi va plăti la timp toate contractele

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit, joi, despre situația financiară a PMB.

El a recunoscut că primăria pe care o conduce a avut o perioadă dificilă, dar le dă asigurări societăților care au contract cu PMB că ”sunt oameni serioși” și face tot ce ține de el pentru a plăti la timp contractele.

Edilul a susținut o declarație de presă la finalizarea stației de epurare Glina.

”După cum știți, municipalitatea a avut o perioadă financiară foarte dificilă, a fost și criza sanitară, dar in ciuda dificultăților, constructorii au continuat lucrul pentru acest obiectiv (stația de epurare - n.red.) foarte important pentru București și țin să le mulțumesc.

ADVERTISING

În acest moment, atât situația financiară a primăriei, cât și relațiile contractuale pentru diferitele investiții pe care le avem în curs sunt mai mult decât stabile și pot să asigur pe oricare dintre societățile comerciale care sunt în contract cu noi sau care vor fi partenere cu noi în contracte de investiții ulterioare că suntem oameni serioși și facem tot ce ține de noi să plătim la timp, cerând ca domniile lor să livreze ce ne-au promis la timp”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, vizitează Stația de Epurare Glina, obiectiv de investiții esențial pentru tratarea apelor uzate din București.

La Stația de epurare Glina se derulează proiectul-cheie pentru tratarea apelor uzate din București și pentru îmbunătățirea calității apelor subterane și de suprafață din această zonă. Sănătatea populației și protecția mediului înconjurător sunt priorități pentru Primăria Capitalei. Urgente sunt și îmbunătățirea calității aerului, dar și colectarea și tratarea apelor uzate.Toate acestea au impact asupra vieții de zi cu zi a fiecărui bucureștean, iar scopul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor și a mediului în care trăiesc.

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 24 iunie 2021

Precizările primarului general sunt destul de importante, mai ales în contextul în care multe companii municipale își așteaptă banii restanți de la primărie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De exemplu, de câteva luni s-au suspendat lucrările la Palatul Voievodal Curtea Veche, tocmai din cauză că PMB nu are bani.

SpotMedia.ro a scris pe larg despre acest subiect chiar astăzi - Palatul Voievodal Curtea Veche, cel mai important monument istoric din București, un pacient rămas deschis pe masa de operație

Vezi și Bugetul Capitalei pentru anul 2021 a fost, în sfârșit, adoptat. De unde s-au tăiat bani și ce a promis Nicușor Dan

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇