Ministrul Muncii: O să ajungem într-adevăr în situația de a evalua reintrarea în starea de urgenţă

Ministrul Muncii: O să ajungem într-adevăr în situația de a evalua reintrarea în starea de urgenţă

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenţia, vineri, asupra faptului că Guvernul ar putea fi în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă.

Violeta Alexandru a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că populaţia trebuie să ia în serios semnalele autorităţilor şi să respecte regulile impuse pentru prevenirea extinderii pandemiei de COVID-19.

"Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac.

ADVERTISING

Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă", a afirmat ministrul Muncii, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Botoşani.

Citește și: Nelu Tătaru: Când avem zece mii de cazuri în trei-patru zile, la nivelul întregii țări, se impune starea de urgență

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇