Ministrul Apărării: Pe 5 aprilie, vom deschide 15 noi centre de vaccinare

Ministrul Apărării: Pe 5 aprilie, vom deschide 15 noi centre de vaccinare

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat că din 5 aprilie vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare împotriva COVID-19.

„De pe 5 aprilie vom deschide 15 noi centre de vaccinare, în interiorul cărora un flux va fi destinat pentru militari şi trei, pentru civili”, a afirmat Ciucă, joi seara, la TVR 1.

Întrebat dacă a resimţit un conflict între Ministerul Sănătăţii şi MApN, respectiv Vlad Voiculescu şi Valeriu Gheorghiţă, în contextul desfăşurării campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, Ciucă a răspuns: „Nu, nici pe departe”.

„În tot ansamblul ăsta de activităţi nu am stat să urmărim partea de conflict personal. Şi nici nu cred că a fost un conflict personal. Cred că sunt amândoi suficient de tineri şi suficient de inteligenţi să poată să aibă un dialog profesional”, a adăugat Ciucă.

ADVERTISING

El a apreciat că "probabil la început lumea a văzut implicarea Armatei ca pe o chestiune care ar impune o anumită conduită, ceea ce nu este deloc adevărat".

"Conduita pe care noi am adus-o în tot acest ansamblu de măsuri a fost partea aceasta de rigoare, de seriozitate şi mai este ceva - Ministerul Apărării Naţionale dispune de instrumentele necesare logisticii medicale astfel încât să putem să acţionăm oriunde este necesar", a subliniat Nicolae Ciucă.

ADVERTISING

Vezi şi: Numărul mare de centre de vaccinare pentru "esențialii" din instituțiile de forță e o consecință a unui alt privilegiu: MAI și MApN au sisteme medicale exclusive, la nivel național - Interviu

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇