Peste 66.000 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre MApN

Peste 66.000 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre MApN

Comitetul de coordonare a vaccinării a anunţat, miercuri seară, că 66.623 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale Ministerului Apărării Naționale, deschise începând de luni pentru publicul larg.

”Până astăzi, la ora 18:00, 66.623 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale MApN disponibile în platforma de programare dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale”, a transmis, miercuri, CNCAV.

Numărul reprezintă 10,5% din totalul persoanelor înscrise pe listele din platformă.

ADVERTISING

Începând de luni, 15 martie, toţi cetăţenii care doresc să se vaccineze în cele 56 de centre din reţeaua MApN se pot înscrie pe listele de aşteptare aferente acestor centre.

”Centrul de vaccinare cu cele mai multe persoane înscrise pe lista de aşteptare este în Bucureşti, la Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată, fiind în aşteptare 4.636 de personae”, a mai prcizat CNCAV.

Comitetul a precizat că 287 de medici, 428 de asistenţi şi 252 de registratori, însumând 966 de persoane, îşi desfăşoară activitatea în centrele de vaccinare din Ministerul Apărării Naționale. 

ADVERTISING

MApN a anunţat, luni, deschiderea tuturor centrelor proprii de vaccinare pentru populaţia generală şi deschiderea a 60 de noi linii telefonice pentru programarea persoanelor. 

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇