Iohannis, la centrul drive-thru din Capitală: Este un succes. Se vor organiza noi și noi evenimente de vaccinare

Iohannis, la centrul drive-thru din Capitală: Este un succes. Se vor organiza noi și noi evenimente de vaccinare

Președintele Klaus Iohannis a mers, joi, la centrul drive-thru, deschis dimineață în Piaţa Constituției, din Capitală.

Șeful statului a spus că este un succes și că vor apărea tot mai multe centre de acest tip.

"Putem să spunem că este un succes. De azi dimineață știți că bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Acest tip de centru de vaccinare este un succes și vor apărea tot mai multe centre de acest tip. E foarte important de știut că se poate prezența orice român, dar și cei care au reședința în România, inclusiv românii din diaspora se pot vaccina în timpul șederii în România", a spus președintele.

Șeful statului a punctat că este important că această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză.

"Vaccinarea este singură cale de ieșire din pandemie. Suntem într-o nouă faza a campaniei în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație. Se poate merge la vaccinare pur și simplu.

Sunt convins că și în București și în țară se vor organiza noi și noi evenimente de vaccinare, dar e important să înțelegem cu toții că e nevoie de această vaccinare. Va doresc tuturor multă sănătate și sărbători fericite", a încheiat Iohannis scurta declarație din Piața Constituției.

Primăria Generală a transmis că până la ora 12:40 s-au vaccinat 280 de persoane la centrul drive thru.

La centrul din Piața Constituției a fost prezent și Valeriu Gheorghiță, coordonatorul al Campaniei Naționale de Vaccinare împotriva COVID-19, care a vorbit despre apariția în Româniaprimului caz de infectare cu tulpina indiană a Covid-19.

Iată tot ce trebuie să ştii despre cum se face vaccinarea la centrul drive-thru din Piaţa Constituției, care s-a deschis azi

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇