Coadă de la prima oră la centrul drive-thru din Piaţa Constituției. Primul șofer a venit de la 5:30 (Galerie foto)

Coadă de la prima oră la centrul drive-thru din Piaţa Constituției. Primul șofer a venit de la 5:30 (Galerie foto)

Încă de la prima oră, bucureștenii s-au așezat la coadă la centrul drive-thru deschis astăzi, la ora 8.00, în Piaţa Constituției.

Zeci de mașini sunt aliniate, iar șoferii așteaptă să se vaccineze. Primul șofer care s-a vaccinat a declarat ca a venit încă de la ora 05:30, conform Pro TV.

În Piața Constituției a mers și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, pentru a vedea cum se desfășoară această acțiune.

"Vedem că sunt deja zeci de persoane care așteaptă să se vaccineze. Există suficient de multe doze pentru cei care vor să se vaccineze. Rapelul se poate face aici sau la alt centru care folosește același ser.

ADVERTISING

O noutate este că începând de ieri (miercuri - n.red.) schimbarea centrului de rapel se poate face inclusiv din platforma.

Aceste acțiuni prin care te poți vaccina fără programare sunt complementare. Sunt multe persoane care vor să se programeze că să își facă un program. Îi invităm pe toți aici, vaccinarea se face fără programare, doar cu buletinul", a declarat Baciu.

Centrul va funcţiona de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 - 20.00, va dispune de patru fluxuri. Vaccinul care va fi folosit este de la compania Pfizer.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La ora 14:00 și președintele Klaus Iohannis va merge la centrul de vaccinare din Piața Constituției.

La două ore de la deschiderea centrului se vaccinaseră 100 de persoane, după cum a transmis, pe Facebook, primarul general, Nicușor Dan, care a salutat faptul că șeful statului a acceptat invitația de a veni în Piața Constituției.

"Îndemn cu această ocazie oamenii să vină să se vaccineze la noul centru de vaccinare: fără programare și direct din mașină", a declarat edilul.

Iată tot ce trebuie să ştii despre cum se face vaccinarea la centrul drive-thru din Piaţa Constituției, care s-a deschis azi

vaccinare
Foto: Facebook/Nicușor Dan
2-9
Foto: Facebook/Nicușor Dan
3-10
Foto: Facebook/Nicușor Dan

A.G.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇