Platforma de vaccinare permite acum reprogramarea rapelului mai aproape de casă

Platforma de vaccinare permite acum reprogramarea rapelului mai aproape de casă

Platforma de vaccinare permite, de miercuri seară, modificarea centrului de vaccinare pentru rapel printr-o editare care nu durează mai mult de 30 de secunde.

Tot ce trebuie să faci este să intri în platformă, la ”Programările mele”, clic pe ”Detalii” și ”Editează rapel”. În cazul în care nu îți apar centrele pentru schimbare, ar putea fi nevoie de un refresh (ctrl + R), pentru o nouă încărcare, actualizată.

Astfel, toți românii care au călătorit sute de kilometri pentru prima doză se pot bucura acum de opțiunea de a face rapelul mai aproape de casă, inclusiv în cazul celor vaccinați cu Pfizer sau Moderna.

ADVERTISING

O altă modificare este că de acum poți vedea exact ce vaccin se folosește în fiecare centru de vaccinare.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, anunţa în urmă cu o săptămână că autorităţile lucrează la o modificare în cadrul campaniei astfel încât persoanele care au făcut prima doză de vaccin anti-COVID într-un centru să poată primi doza de rapel într-un alt centru, care le este mai apropiat.

„Am luat în calcul asta, dar în mod deosebit pentru tipul de vaccin pentru care există locuri libere în centrul în care vrei să mergi. De exemplu, dacă în Bucureşti există locuri libere, sigur că te poţi duce să faci rapelul acolo, nu este absolut nicio problemă”, a spus președintele CNCAV.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇