Ciucu dărâmă o terasă fără autorizație și ridică mașinile abandonate: Ne luăm înapoi spaţiul verde!

Ciucu dărâmă o terasă fără autorizație și ridică mașinile abandonate: Ne luăm înapoi spaţiul verde!

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat, miercuri dimineață, că dărâmă o terasă fără autorizație și că a început ridicarea mașinilor abandonate.

„O terasă fără autorizaţie de construire, care ocupa ilegal spatiul verde de langă Piața Drumul Taberei este dezafectată chiar acum, în urma ordinului de demolare pe care l-am dat. Ne luăm înapoi spaţiul verde. Acesta este începutul, demarăm o amplă campanie de verificare a acestor construcții de pe teritoriul Sectorului 6”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

ADVERTISING

Edilul a precizat că vor demola și garajele, "mai ales ca nu sunt garaje ci magazii. Unde construcțiile sunt construite ilegal, costurile vor fi imputate acelora care le-au construit".

Tot miercuri, Ciucu a transmis că a început ridicarea mașinilor abandonate din Sectorul 6.

"Serviciul de ridicari de mașini abandonate este operational! Azi a fost ridicată prima mașină abandonată pe spațiul public. Avem treabă multă! Vorbim de peste 10.000 de mașini a abandonate în Sectorul 6.

P.S. Regulamentul pe care l-am lucrat permite sa ridicăm si mașinile parcate complet aiurea", a scris edilul pe Facebook.

masini-ab
Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Iată ce a mai făcut Ciprian Ciucu de când a preluat PS6:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇