Ciucu vrea să repare parcurile din Sectorul 6 și a dat de prețurile ireale din contractul cadru

Ciucu vrea să repare parcurile din Sectorul 6 și a dat de prețurile ireale din contractul cadru
Foto: Facebook Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul de la Sectorul 6 al Capitalei, s-a arătat uimit de prețurile pe care le-a găsit în contractul-cadru încheiat de primărie pentr reabilitarea părculețelor.

„Mi se pare ireal”, spune Ciucu, într-o postare pe Facebook.

„Discutam cu echipa mea ce părculețe să reabilăm sau să le refacem total. Avem un contract cadru cu prețuri intre 60.000 de euro și 200.000 de euro pentru câte un părculeț de acest gen. Mi se pare ireal”, mai spune primarul Sectorului 6.

Discutam cu echipa mea ce părculețe să reabilăm sau să le refacem total. Avem un contract cadru cu prețuri intre 60.000...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Vineri, 16 aprilie 2021

Ciprian Ciucu spune că va continua ațiunea de reabilitare a parcurilor, care nu sunt reperate, „dar la prețurile reale, cele de pe piață. Eliminăm corupția și risipa”.

ADVERTISING

Primarul Ciucu îi consultă pe Facebook pe cetățenii din sector și asupra destinației spațiilor verzi sau amenajării unor spații, iar dialogul este foarte animat.

În atenția locuitorilor din zona Bd. Timișoara, colț cu Romancierilor, zona de vizavi.Loc de joacă pentru căței sau skateparc?Vă rog votați, argumentați, mulțumesc!1. pentru skateparc,2. pentru căței.

Publicată de Ciprian Ciucu pe Vineri, 16 aprilie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇