Ciucu anunță că lacul din Parcul Drumul Taberei a fost igienizat. Urmează Lacul Morii

Ciucu anunță că lacul din Parcul Drumul Taberei a fost igienizat. Urmează Lacul Morii

Lacul din Parcul Drumul Taberei a fost curățat temeinic, anunță primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Edilul subliniază că și Lacul Morii are nevoie de igienizare, iar în acest sens spune că va purta o discuție cu Apele Române, în administrarea căruia se află.

”A fost curățat temeinic lacul din Parcul Drumul Taberei. Dăm drumul la apă și in curand se va umple.

Acum mă gândesc că si Lacul Morii ar avea nevoie de o igenizare, o să discut cu Apele Române. Apropo de Lacul Morii”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

ADVERTISING

Potrivit primarului, pe ordinea de zi a Consiliului Local Sector 6 va fi azi proiectul privind votarea indicatorilor tehnico-economici pentru a amenajarea digului.

Ulterior, poate avea loc procedura de licitație a lucrărilor.

”Maine va fi pe ordinea de zi a Consiliului Local S6 votarea indicatorilor tehnico-economici pentru a amenajarea digului. Dupa acest vot vom putea da drumul la procedura de licitație a lucrărilor.

Am aprofundat personal, împreună cu viceprimarii, toate detaliile proiectului ca sa ne asigurăm ca raportul calitate-preț si proiectul în sine este ceea ce trebuie”, a subliniat primarul Sectorului 6.

A fost curățat temeinic lacul din Parcul Drumul Taberei. Dăm drumul la apă și in curand se va umple.Acum mă gândesc că...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Miercuri, 14 aprilie 2021

La începutul lunii aprilie, peste 200 de voluntari au participat la o amplă acţiune de curăţenie în zona Lacul Morii, alături de Ciprian Ciucu. 5.000 de saci de gunoi au fost adunaţi până la finalul activităţii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

I.O.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇