Noi detalii despre vaccinarea personalului din învățământ. În ce locații s-ar putea realiza imunizarea

Noi detalii despre vaccinarea personalului din învățământ. În ce locații s-ar putea realiza imunizarea

Aproximativ 30 de mii de cadre didactice au fost vaccinate până în momentul de față, iar alte peste 120 de mii sunt programate pentru imunizare, a declarat coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă.

El a spus, din nou, că personalul din învățământ va fi vaccinat cu prioritate cu ajutorul echipelor mobile, dar scenariul nu este momentan definitivat.

ADVERTISING

”Am anunțat vaccinarea cu prioritate a personalului din sistemul de învățământ. Încercăm să punem în practică scenariul pentru personalul din creșe, grădinițe, cadrele didactice din școala primară, generală, licee și universități.

Această etapă va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile, este un scenariu care nu este definitivat, la sfârșitul acestei săptămâni vom lua decizia”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Potrivit acestuia, vaccinările s-ar putea realiza la Casa Corpului Didactic din fiecare județ și în centrele de vaccinare din universități.

ADVERTISING

”Probabil locația în care se va face vaccinarea va fi în Casa Corpului Didactic din fiecare județ, unde se asigură vaccinarea personalului din sistemul de învățământ preuniversitar și respectiv în centrele de vaccinare organizate în cadrul universutăților, în spațiile universităților”, a mai afirmat Valeriu Gheorghiță.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇