Prea puțin eterna, dar fascinanta doamnă Diana

Prea puțin eterna, dar fascinanta doamnă Diana

Oricine va veni la Comisia pentru abuzuri nu va avea curajul meu. Am vrut să îl aduc la audiere pe Arafat, să intru, să văd ce se întamplă la ATI, unde avem informații că sunt deconectați de la aparate pacienții chiar dacă au șansa de viață. 

Diana Șoșoacă, senator de Iași

Acuzația aceasta este de crimă, nu de abuz, iar crimele sunt treaba Parchetului, a procurorilor, nu a comisiei care mai este ceva timp condusă de guraliva senatoare.

Liderul senatorilor AUR anunță că Diana Șoșoacă își va pierde imediat locurile din Comisia Juridică și Comisia pentru Abuzuri

Acuzația este extrem de dură și extrem de nesusținută de vreo dovadă. Fraza corectă ar fi fost: Am informații că la cutare secție ATI un pacient – niște pacienți care au avut șanse de viață au fost deconectați de la aparate. Pun la dispoziția Parchetului aceste informații și cer în calitate de senator anchetarea acestor fapte.

ADVERTISING

Mai mult decât atât, dacă doamna Diana a avut de mai mult timp aceste informații și nu le-a pus la dispoziția celor abilități, se face vinovată de tăinuire, dacă nu de complicitate la crimă.

Acuzațiile nu sunt făcute în calitate de șefă de comisie de abuzuri, ci în calitate de membru Facebook. Să presupunem că acuzatoarea făcea aceste declarații iresponsabile în Parlament. Nu-i așa că Anca Dragu îi tăia din nou microfonul? Pe bună dreptate.

Așa, pe Facebook, te poți ascunde în spatele propriilor cuvinte, chiar dacă ele sunt o făcătură anti-covid și anti-mască.

Ce treabă are Arafat cu presupusele abuzuri de la ATI?

Chiar, ce treabă are șeful însărcinat cu situațiile de urgență? Ce vrea să sugereze Diana, că îl cheamă pe Arafat la audiere ca să ce? Din continuarea frazei ar rezulta că Arafat a dat ordine să fie decuplați pacienții de la aparate?

Asta, pardon de expresie, este o calomnie sadea, chiar dacă e o calomnie ascunsă, nu fățișă. Totdeauna acuzatorii de talia doamnei Diana s-au ascuns în spatele jumătăților de măsură, a sugerărilor, a amenințărilor incomplete.

Din câte știu spitalele covid sunt administrate de Ministerul Sănătății, de Consilii Județene, nu de ambulanțele și pompierii lui Arafat. Chiar să fie într-atât de confuză doamna senatoare încât să amestece capra cu varza și varza cu lupul ori caută argumente pentru a-și susține aiureala anti-pandemie și nu găsește altceva mai bun?

Să intru, să văd ce se întâmplă la ATI...

Aici avem explicația delirului senatorial. Doamna Diana dorește să fie lăsată să intre peste tot, la Ministerul Sănătății, la Matei Balș, la ATI, la Arafat în birou, oriunde, numai să fie lăsată să intre, ca să iasă și să dea declarații bombastice presei. Pentru că din declarații bombastice își hrănește personalitatea și își face publicitate femeia.

Mai mult, tactica este să invadeze spațiul public cu declarații, ca să nu i se poată da replica cuvenită. Doamna senatoare aruncă cu sârg și cu repeziciune cu pietre în apă în speranța că își va copleși inamicul și va ieși învingătoare din acest război al vorbelor.

Război al vorbelor, atât, pentru că în calitate de mare șefă la abuzuri n-a investigat nimic. E prea ocupată cu găvăreala ca să mai aibă timp și de altceva.

Cât despre accesul dumneaei unde crede sau vrea să ajungă sunt niște reguli instituționale peste care nu i se permite să treacă. Din fericire.

Despre Dragnea

Nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră... Îi umiliți pe deținuții politici! – exclamația este adresată administratorilor penitenciarelor.

Din câte știu un deținut are dreptul la un număr limitat de vizite lunar, în funcție de pedeapsă și comportament. Tot din câte știu, domnul Codrin Ștefănescu a avut acces la domnul Dragnea, asta și din cauză că Liviu Dragnea a vrut.

Dacă ne-mai-aurita senatoare n-are acces o fi din cauza asta. Dar în sprijinul vorbăriei dumisale ar fi bine să pună pe eternul și fascinantul Facebook cererea de vizită cu număr de înregistrare de la Rahova, ca să ne convingă că spusele au niscaiva suport faptic.

Cât despre Dragnea – deținut politic, chestiunea asta a fost tranșată de justiție, iar doamna Diana ar trebui nu să vorbească, ci să continue procesele prin care Liviu Dragnea tot cere libertate din aceleași considerații. Și pe care le-a pierdut pe bandă rulantă.

...s-au gândit să mă atace prin copiii mei!

Declarațiile generaliste de tipul ia-i de pe mine că-i omor! țipate către ipotetici și nedovediți dușmani fac parte din arsenalul de luptă al super-naționaliștilor.

Țărișoara este înconjurată de dușmani și numai pieptul falnic al doamnei senatoare se opune din răsputeri cotropirii ei. Dumneaei ne asigură însă că va fi pavăza de nădejde a ne-distrugerii neamului care a început, vezi bine, cu distrugerea fondului genetic al femeilor din țărișoară prin vaccinarea covid.

Ce nu înțeleg este de ce dușmanii ăștia de țărișoară n-au atacat-o pe distinsa senatoare înainte ca ea să devină puternică uzând excesiv de imunitatea căpătată la Senat.

Dacă așa stau lucrurile înseamnă că dușmanii noștri sunt proști bâtă dacă n-au înțeles ce mare amenințare pentru ei poate deveni doamna.

Ce nu mai înțeleg este de ce distinsa doamnă Diana a așteptat să-și apere țărișoara până să-i crească cei copilași mari, ca să poată fi amenințată cu ceva dosare penale. Este vorba aici, mă scuzați, de o mare asemănare între senatoare și dușmanii dumneaei și ca atare urez ambelor tabere război zdravăn, din cel care pe care.

Degringolada guvernării câștigă voturi pentru AUR

Din nou despre Arafat

Dacă un exemplu de dușman este ,,alogenul” Arafat îi sugerez șefului de la Situații de Urgență să capituleze degrabă.

N-aș vrea să văd obrazul dumnealui mutat din loc după o smetie dată la propriu. Că vânăt degeaba după dedicațiile de mahala ale doamnei senatoare l-am văzut.

Citeşte şi alte texte semnate de Mihai Oprişor


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇