Donald Trump surprinde și le recomandă susţinătorilor săi să se vaccineze împotriva Covid

Donald Trump surprinde și le recomandă susţinătorilor săi să se vaccineze împotriva Covid

Fostul preşedinte american Donald Trump îşi îndeamnă, în mod neaşteptat, susţinătorii să se vaccineze împotriva COVID-19, după ce patru foşti preşedinţi americani au promovat vaccinarea.

”O recomand şi o recomand celor care nu vor şi multora dintre cei care au votat cu mine”, a declarat Donald Trump la Fox News, citat de AFP.

”Este un vaccin excelent, este un vaccin care este sigur şi care funcţionează”, a insistat el.

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, l-a ironizat, luni, pe fostul preşedinte republican că nu se implică în campania de promovare a vaccinării.

”Toţi ceilalţi preşedinţi în viaţă s-au implicat în campanii de sensibilizare, nu au avut nevoie de o invitație oficială”, declara ea.

Joe Biden a apreciat, însă, că Trump nu este cea mai importantă problemă.

”Am vorbit cu echipa mea. Ei spun că ceea ce spun medicii sau oficialii locali are mai multă importanţă decât ceea ce ar putea să spună Trump”, a declarat el.

Patru foști președinti au promovat un mesaj comun: ”Vaccinaţi-vă!”

Patru foşti preşedinţi americani - Jimmy Carter, George W. Bush, Bill Clinton şi Barack Obama - s-au mobilizat în ultimele săptămâni şi au promovat un mesaj comun foarte simplu: ”Vaccinaţi-vă!”.

Foștii președinți americani și-au unit forțele ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Trump refuză, dar spune că fără el nu avea nimeni vaccin (Video)

Donald Trump, însă, a rămas în afara acestei iniţiative.

Donald și Melania Trump s-au vaccinat în ianuarie

El şi Melania Trump s-au vaccinat în ianuarie, înainte să plece de la Casa Albă, însă această informaţie a fost dezvăluită de către anturajul acestora abia recent.

Întrebat despre o eventuală candidatură la Casa Albă, Trump a rămas evaziv.

”După toate sondajele, ei vor ca eu să candidez din nou”, a apreciat el. ”Însă voi vedea, vom vedea”, a declarat miliardarul.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro: