Trump a votat anticipat, cu 10 zile înainte de alegeri. În secție și-a dat masca jos ca să facă declarații (Video)

Trump a votat anticipat, cu 10 zile înainte de alegeri. În secție și-a dat masca jos ca să facă declarații (Video)

Preşedintele american Donald Trump a votat anticipat sâmbătă, cu zece zile înainte de alegerile prezidenţiale, „pentru un tip pe nume Trump”, într-o secţie de vot din West Palm Beach, în Florida, relatează AFP.

Preşedintele american a ajuns într-o bibliotecă pentru a-şi exercita sarcina de cetăţean în mod anticipat, aşa cum au făcut peste 55 de milioane de americani care au votat deja în avans, în special de teama coronavirusului.

ADVERTISING

Donald Trump a purtat mască în momentul în care a intrat în secţia de vot.

"Este un vot extrem de sigur, cu mult mai sigur decât atunci când vă trimiteţi buletinul de vot prin poştă", a declarat miliardarul republican, care afirmă mereu, fără a aduce probe, că există riscul unor fraude masive legate de votul prin corespondenţă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Totul este perfect, în manieră foarte strictă, cu respectarea regulilor", a adăugat el, explicând că a votat pentru "un tip pe nume Trump".

"Veţi fi extrem de ocupaţi astăzi, vă vom face să lucraţi mult", le-a spus el jurnaliştilor, înainte de a începe o zi-maraton în cursul căreia urmează să aibă trei mitinguri de campanie diferite: Carolina de Nord, Ohio şi Wisconsin.

ADVERTISING
Trump votes early in-person in Florida

Vicepreşedintele Mike Pence şi-a exprimat votul anticipat vineri, la Indianapolis.

Citește opiniile zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇