Sighiartău e clar nemulțumit de măsurile fiscale, dar nu cât să semneze o moțiune de cenzură

Sighiartău e clar nemulțumit de măsurile fiscale, dar nu cât să semneze o moțiune de cenzură

Deputatul Robert Sighiartău spune că, deși este nemulțumit de actualul pachet de măsuri fiscale, nu va semna și vota o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.

„Se vede foarte clar că nu este un demers serios al celor din Opoziție, pentru că nu așa se inițiază o moțiune, cu telefoanele în mână – hai semnează și tu, deci la mișto. Doi, când vorbim de țară, trebuie să fii responsabil, atunci trebuie să vii și cu alternativă. Așadar, nu e un demers serios și nu voi fi de acord cu acest demers la mișto. Nu voi semna”, a declarat Robert Sighiartău, la Antena3.

ADVERTISING

El nu crede că vor semna alți liberali moțiunea de cenzură.

„E clar că sunt nemulțumit de actualul pachet de măsuri fiscale, dintr-un motiv simplu - afectează foarte mult mediul privat și oamenii care muncesc în țara asta. Sunt oameni care muncesc opt, noua, zece ore sau unii sunt plecați în diaspora, departe de familie, iar cei care joacă table la stat nu sunt afectați cu nimic. E deranjant”, adaugă Sighiartău.

El spune că liberalii nu au discutat ultima formă a pachetului de măsuri.

Amintim că deputatul PNL Robert Sighiartău a precizat marţi că pachetul de măsuri fiscale prezentat public de Guvern afectează electoratul liberal şi l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu de o strategie pentru ca PNL să deconteze.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ulterior, purtătorul de cuvânt Ionuţ Stroe a declarat miercuri că nu toţi colegii săi din PNL înţeleg greutatea şi importanţa momentului. ”Din păcate, suntem în această coaliţie cu PSD, avem de luat decizii grele pentru România”.

Pe aceeaşi temă, premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu există niciun risc de rupere a coaliţiei.

Parlamentarii USR vor depune moţiune de cenzură pe marginea pachetului de măsuri fiscale, a precizat ieri liderul Uniunii, Cătălin Drulă, care spune că are susţinere şi din partea unor parlamentari liberali.

ADVERTISING

Iar liderul AUR George Simion a provocat miercuri un nou scandal în Parlament, când a început să adune semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, fără să țină cont de ședințele care se desfășurau. Iată ce a ieşit: George Simion și Diana Șoșoacă s-au bălăcărit în Senat: „Pleacă, susținător de violatori” vs. „Hai, hai, zât. Mă încurci cu fizicul tău” (Video)

Vă recomandăm analiza Spot PSD pune toporul pe mediul privat. Oile liberale frustrate


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇