PNL pune capac peste nemulțumirile din partid. Ciolacu: Nici nu mă deranjează

PNL pune capac peste nemulțumirile din partid. Ciolacu: Nici nu mă deranjează

PNL pune capac peste nemulţumirile din partid legate de pachetul fiscal care vizează mediul de afaceri.

Purtătorul de cuvânt Ionuţ Stroe a declarat miercuri că nu toţi colegii săi înţeleg greutatea şi importanţa momentului.

Amintim că deputatul PNL Robert Sighiartău a precizat marţi că pachetul de măsuri fiscale prezentat public de Guvern afectează electoratul liberal şi l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu de o strategie pentru ca PNL să deconteze.

”Din păcate, Suntem în această coaliţie cu PSD, avem de luat decizii grele pentru România”, a afirmat Stroe în replică.

ADVERTISING

”Domnul Sighiartău nu mai reprezintă demult poziţia oficială a PNL şi, dacă e să ne uităm pe declaraţiile sale publice, sunt centrate exclusiv pe cât de rău, de apocaliptic este scenariul următor, cât e rău e partidul din care face parte. Nu aş comenta ce a spus pentru că săptămână de săptămână avem câte o ştire de genul ăsta din partea domnului Sighiartău”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PNL, într-o intervenţie la Digi24.

”E regretabil că în momente cu decizii de stat dificile şi importante pentru România, avem chiar şi noi în partid speculaţii politice de acest fel. Din păcate, nu toţi înţeleg greutatea momentelor şi importanţa momentului pentru România”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Suntem în această coaliţie cu PSD, avem de luat decizii grele pentru România, care să echilibreze sistemul bugetar, să aibă această ţară în continuare şansa stabilităţii şi dezvoltării. Este un lucru pe care l-am discutat şi agreat şi cu partenerii noştri externi, Uniunea Europeană, aşa că orice fel de speculaţii cu iz politic sau chiar izoteric apropo de ghinionul acesta permanent pe care îl invocă domnul Sighiartău nu îşi au locul”, a mai afirmat Ionuţ Stroe.

Reacţia lui Ciolacu

Pe aceeaşi temă, premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu există niciun risc de rupere a coaliţiei.

ADVERTISING

”În rest, urez succes colegilor mei. Este opinia lor, nu stau eu să le comentez. Nici nu mă deranjează”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre criticile aduse de liberalul Robert Sighiartău. 

”Dacă ar fi nişte argumente cu substanţă, să facem o dezbatere, dar astfel de declaraţii... nu mă deranjează”, a mai spus premierul, miercuri, într-o conferinţă la Ministerul Transporturilor. 

Vă recomandăm analiza Spot PSD pune toporul pe mediul privat. Oile liberale frustrate


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇