Cum scârțâie marea coaliție. Un vice PSD îl face "infantil" pe un ministru liberal, care nu s-a întâlnit cu primarii partidului

Cum scârțâie marea coaliție. Un vice PSD îl face "infantil" pe un ministru liberal, care nu s-a întâlnit cu primarii partidului

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Daniel Suciu, susţine că este ”nu doar contraproductiv, dar şi inelegant” ca ministrul Dezvoltării şi Administraţiei Publice să meargă într-un judeţ şi să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD.

”Dragi «parteneri» liberali, domnule ministru Adrian Veştea, domnule primar şi preşedinte Ioan Turc, precizez de la început că nu e musai şi nu ne-a cerut nimeni să vă iubim, sau viceversa, dar v-aş ruga să ţineţi cont de un lucru esenţial: ESTE NU DOAR contraproductiv, dar şi inelegant ca ministrul Dezvoltării şi Administraţiei Publice (adică al tuturor primarilor şi comunităţilor) să vină într-un judeţ şi să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD”, a scris, luni seară, pe Facebook, Daniel Suciu.

ADVERTISING

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud crede că este ”infantil” ca ministrul unui guvern de coaliţie să nu se întâlnească cu primarii partidului cu care guvernează.

”Înţeleg că preşedintele şi primarul PNL este deranjat de criticile noastre, dar este infantil să nu îl laşi (bănuiala noastră) pe ministrul unui guvern de coaliţie să se întâlnească cu primarii partenerilor de guvernare. Că l-a dus domnul Turc pe la şantierele începute de noi şi s-a lăudat cu ele, nicio surpriză, dar administraţia nu este politică şi este o greşeală MARE a unui ministru din Guvernul României să se vadă, în sediul partidului, doar cu primarii PNL”, a mai scris Suciu.

ADVERTISING

”În speranţa că afrontul adus celor peste 150.000 de bistriţeni ce trăiesc în comunităţi conduse de primari PSD nu se va repeta, îl asigur pe domnul ministru Veştea că aceştia din urmă, chiar şi neinvitaţi şi evitaţi, sunt printre cei mai buni din ţară”, a adăugat Suciu.

📛Dragi “parteneri” liberali, domnule ministru Adrian Veștea, domnule primar și președinte Ioan Turc,Precizez de la...

Publicată de Daniel Suciu pe Luni, 18 septembrie 2023

La rândul său, Adrian Veştea a anunţat, tot pe Facebook, că a vizitat la Bistriţa mai multe obiective de investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării.

ADVERTISING

”M-am bucurat sa văd că lucrările avansează într-un ritm bun şi toate aceste proiecte contribuie la dezvoltarea echilibrată a comunităţii bistriţene.

Îl felicit pe Ioan Turc, primarul municipiului Bistriţa, pentru proiectele pe care le derulează şi pentru viziunea sa asupra dezvoltării unitare a municipiului. Investiţiile în infrastructură şi educaţie sunt esenţiale pentru evoluţia României. Ele ne permit să creăm condiţii propice pentru dezvoltarea economică şi socială, pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor şi pentru atragerea de investiţii străine”, a scris Adrian Veştea pe pagina sa de socializare.

#Bistrița se dezvoltă prin investiții în infrastructură și educație! 🌆📚Astăzi, am vizitat mai multe obiective de...

Publicată de Adrian Ioan Veştea pe Luni, 18 septembrie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇