Şefa Senatului a făcut o gafă cu Zalău pe Facebook, apoi a râs singură de ea. Reacţia lui Dacian Cioloş aduce pălinca de prune

Şefa Senatului a făcut o gafă cu Zalău pe Facebook, apoi a râs singură de ea. Reacţia lui Dacian Cioloş aduce pălinca de prune

Şefa Senatului, Anca Dragu, a făcut în acest weekend o vizită Sălajului, ocazie care s-a lăsat cu o gafă clasică deja în România: Judeţul Zalău.

Astfel am putut afla de pe pagina de Facebook a presedintelui Senatului că a fost în judeţul Zalău şi s-a întâlnit cu presedintele Consiliului Judeţean Zalău… Dinu Iancu Sălăjanu (foto sus). Deşi numele celui care se află la conducerea judeţului conţine un indiciu solid despre locul în care a ajuns, de fapt, şefa Senatului, tot degeaba.

Anca-Dragu-judetul-Zalau
Foto: Facebook/Anca Dragu

Abia după ce a făcut publică postarea, Anca Dragu şi-a corectat eroarea şi a trecut denumirea corectă a judeţului Sălaj.

Anca-Dragu-corectat
Foto: Facebook/Anca Dragu

Ulterior, într-o altă postare, şefa Senatului s-a întors cu un mesaj glumeţ şi presărat cu autoironie:

ADVERTISING

"Glumele cu județul Sălaj, care nu ar exista, glume pe care, recunosc, le-am făcut și eu uneori cu Dacian Cioloş, el însuși mândru sălăjean, s-au răzbunat pe mine cu vârf și îndesat.

Într-o postare de astăzi, între conferința de presă, drumuri, muzeu, consiliu județean, prefectură, a ieșit „județul Zalău” ????

Asta, în condițiile în care mă întâlnisem chiar cu președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu, care poartă cu mândrie numele județului și în buletin - probabil și pentru noi, sudiștii 🙂

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De aceea, vă spun din nou, verificat la sursă: Județul Sălaj există!"

A doua postare a fost distribuită pe Facebook şi de colegul său, Dacian Cioloş, care adaugă amuzat:

"Sălăjenii mei au fost, astăzi, răzbunați! Dacă ar trebui să primim câte-o bere de la toți cei care încurcă județul Sălaj cu Zalăul, probabil s-ar umple cămara cu lăzi. Noroc că noi preferăm pălinca de prune ????"

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇