Reacţia lui Emil Boc la scandalul din PNL: Vrea să fie preşedinte în locul lui Orban?

Reacţia lui Emil Boc la scandalul din PNL: Vrea să fie preşedinte în locul lui Orban?

Primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, a anunţat, marți, că nu îl interesează nicio funcție de conducere în PNL.

Întrebat despre sondajele care îl arată favorit la conducerea formațiunii, Boc a replicat că nu este interesat și că nici nu a văzut respectivul sondaj.

"Nu vreau nicio funcție în PNL. Nu am văzut niciun sondaj și nici nu mă interesează.

Cele exprimate de colegii mei sunt puncte de vedere din interior exprimate în exterior. Dezbatarea trebuie să rămână de acum înainte în partid", a spus Boc, referitor la atacurile venite din PNL la adresa lui Ludovic Orban, cel care conduce acum formațiunea.

ADVERTISING

Edilul speră ca la congres să se dea o luptă între programe politice, nu între persoane.

"Vom avea un congres. Sper să fie o competiție între programe politice și mai puțin între persoane. PNL are nevoie și de Orban, și de Rareș Bogdan, și de Robert Sighiartău. Cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecăruia. Avem nevoie de o performanţă în actul de guvernare.

ADVERTISING

Problemele noastre interne, ok, au fost punctate. Acest lucru este ineficient și neproductiv pentru PNL. Să ne concentrăm pe problemele de guvernare să le oferim românilor șansa la o viață mai bună, să trecem bugetul cât mai repede, să continuăm parteneriatul cu președintele României", a spus el, insistând asupra faptului că problemele "nu se discuta decât la congres, acolo discutăm instituțional, partidul are nevoie de fiecare".

Cu câteva ore înainte, Ludovic Orban a transmis că nu are de gând să demisioneze de la șefia PNL și că noua conducere se va stabili la congresul din acest an.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇