Alin Tişe consideră că Orban nu e singurul care ar trebui să îşi dea demisia: Cum să reformezi o țară cu un partid nereformat condus de combinagii?

Alin Tişe consideră că Orban nu e singurul care ar trebui să îşi dea demisia: Cum să reformezi o țară cu un partid nereformat condus de combinagii?

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, liberalul Alin Tişe, intervine în scandalul iscat în PNL, după ce mai mulți membri ai partidului au cerut public demisia lui Ludovic Orban.

Într-o lungă postare pe Facebook, Tișe îi critică dur pe cei care vor ca Orban să plece din fruntea partidului, după ce au girat prin vot deciziile luate în BPN. El ține însă să precizeze că nu a fost un susținător politic al acestuia și are multe să îi reproșeze.

Dar, spune președintele CJ Cluj, nu vrea ca funcția de lider al PNL să fie ocupată de ”oportuniști, povestitori obosiți, politicieni de paie, oameni fără caracter”.

ADVERTISING

Cei care îl critică au acceptat oscioare aruncate

Alin Tişe își începe postarea afirmând că a criticat practicile din partid de mai multă vreme și a cerut reformarea PNL.

”În ultima perioadă, am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcții, se cer capete și se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri.

Sunt unul dintre cei care am criticat practicile din partid mai demult, mai întâi în partid, iar apoi în public. Nu am fost un susținător politic de-al lui Ludovic Orban, deși, ca sa fiu sincer, mi-a propus sa fac parte din echipa lui în mai multe rânduri. Unii dintre cei care acum îl critică au acceptat oscioarele aruncate doar ca să prindă o funcție în partid.

ADVERTISING

Eu, de atunci, am vrut o reformare a PNL și am susținut altă echipă. Ludovic Orban, îmi place să cred, m-a dorit în echipa sa pentru munca și rezultatele activității mele. Dar am refuzat”, scrie Alin Tișe.

”Nu vreau oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie”

Președintele CJ Cluj subliniază că, deși are multe să îi reproșeze lui Ludovic Orban, nu își dorește ca în fruntea partidului să ajungă cineva care doar îi vânează scaunul de mult timp.

Vrea oameni performanți, nu persoane care nu sunt votate nici de propria familie.

ADVERTISING

Politic, însă, DA, am multe în a-i reproșa. Dar, stimați colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase și este mai tânăr.

Vreau oameni mai performanți politic în fruntea partidului! În toate funcțiile. Oameni care s-au bătut și au câștigat bătălii electorale la vot direct în fața cetățenilor.

Oameni care s-au validat politic și administrativ de-a lungul timpului, nu oportuniști, povestitori obosiți, politicieni de paie, oameni fără caracter. Oameni care au ceva concret de arătat și de spus.

Nu oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie. Nu oameni care stau la vânătoare de scaune și oscioare. Nu mă va putea conduce nimeni, niciodată, inferior politic. Sunt deja de prea mulți ani în politică, am muncit enorm și nu mai accept incompetenți și incapabili să mă conducă”, completează liberalul.

”Tot noi va trebui sa demisionăm!”

Așadar, Alin Tișe consideră că demisia lui Ludovic Orban nu este suficientă. În opinia lui, trebuie să demisioneze toți cei care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL.

Dar președintele CJ Cluj este sceptic și nu se așteaptă ca aceștia să își asume vreo responsabilitate. Astfel, spune el, cei care nu au participat la luarea deciziilor în PNL sunt responsabili și ar trebui să demisioneze, inclusiv el.

”Unii se urcă în aceste funcții, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poți să îi dai jos. Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune.

Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aștept ca cineva să demisioneze sau să-și recunoască vreo responsabilitate. Dragi colegi, cred că noi, cei mulți din partid care nu am participat la luarea deciziilor în PNL, suntem responsabili că i-am lăsat să ne conducă în acest mod. Și tot noi va trebui sa demisionăm. Da, mă gândesc!”, conchide Alin Tișe.

Cascadorii râsului politic Noi va trebui să demisionăm, nu ei! În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL...

Posted by Alin Tișe on Monday, January 18, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇