PSD o acuză pe Elena Lasconi că și-a angajat soțul la USR, pe bani publici. ”Practică nepotismul ordinar”

PSD o acuză pe Elena Lasconi că și-a angajat soțul la USR, pe bani publici. ”Practică nepotismul ordinar”

Ieri şi-a anunţat Marcel Ciolacu candidatura la Cotroceni, azi PSD iese la atac la unul dintre contracandidaţii cu şanse de turul 2.

PSD o acuză pe Elena Lasconi, prezidenţiabilul USR, că duce ipocrizia la superlativ, după ce şi-a angajat soţul la partid, pe bani publici.

”PSD denunţă demagogia ridicolă a preşedintei USR Elena Lasconi care se erijează în instanţă morală, dar continuă fără nicio ezitare nu doar să-i protejeze şi să-i promoveze pe corupţii şi penalii din partid, ci şi să practice nepotismul ordinar.

ADVERTISING

Şi-a propulsat soţul din postura de avocat-şomer, fără palmares şi fără perspectivă, în poziţia de consilier juridic la grupul parlamentar al USR, plătită din bani publici”, transmite PSD, într-un comunicat.

Social-democraţii arată că ”este evident că USR-ul condus de preşedinta Elena Lasconi e la fel de rău şi de nociv precum USR-ul din perioada Drulă, zis Rangă”.

”N-a învăţat nimic din înfrângerea usturătoare administrată de alegători şi continuă să fie acelaşi partid al scandalului cu orice preţ, al acuzelor mincinoase şi al propagandei deşănţate.

ADVERTISING

Minima decenţă ar fi impus „noului” USR măcar o delimitare de cei aflaţi în cercetarea penală şi/sau acuzaţi de opinia publică pentru decizii catastrofale precum închiderea spitalelor în pandemie, achiziţia aberantă de vaccinuri ori blocarea oricărei perspective de creştere a pensiilor timp de 50 de ani, prin pragul de 9,4% din PIB impus în PNRR, fără nicio dezbatere publică şi fără să fie necesar”, subliniază PSD.

ADVERTISING

”Doamna Lasconi ar fi putut să înceapă cu cea mai vocală penală, respectiv dna Clotilde Armand, să continue cu penalul Lucian Viziteu, chiar dacă a fost reales primar, cu penalul Vlad Voiculescu, cu penalul Dan Barna, cu penalul Allen Coliban, perdant al alegerilor, dar încă primar în funcţie la Braşov, sau cu penala Ioana Mihăilă.

Însă noua preşedintă a USR şi candidat la preşedinţia ţării, dna Elena Lasconi, n-a făcut nimic, a ales să fie o demnă continuare a vechilor şi detestatelor practici! Şi să împingă ipocrizia politică USR-istă pe cele mai înalte culmi!”, adaugă PSD.

Elena Lasconi a declarat marţi, despre candidatura lui Marcel Ciolacu, că se bucură că a aflat cu cine intră în turul 2, ea arătând că mulţi se şi miră că Marcel Ciolacu şi-a făcut curaj să candideze.

Lasconi precizează că i se pare incredibil că după un mandat dezastruos de prim-ministru îţi doreşti să fii preşedinte de ţară, îi adresează trei întrebări acestuia și îl invită pe Marcel Ciolacu la o dezbatere cu public, pe model american.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇