PNL pierde al 11-lea parlamentar: Parveniţi politici şi-au bătut joc de munca noastră, de blazonul nostru şi de voturile primite

PNL pierde al 11-lea parlamentar: Parveniţi politici şi-au bătut joc de munca noastră, de blazonul nostru şi de voturile primite

Deputatul Claudiu-Martin Chira a decis să demisioneze din grupul parlamentar al PNL, urmând să activeze în următoarea perioadă ca deputat neafiliat. Este al 11-lea parlamentar liberal care ia această decizie, urmând exemplul lui Ludovic Orban.

”Astăzi mi-am dat demisia din grupul parlamentar al PNL și voi activa în perioada următoare ca deputat neafiliat. Se anunţă un blat alături de PSD ȋn Parlament, pentru a susține o glumă de guvern minoritar, iar eu nu pot sa fiu părtaş la o asemenea trădare a electoratului care ne-a ȋnvestit cu ȋncredere şi speranţă. Încă nu demisionez din partid. După o activitate de 14 ani ȋn Partidul Naţional Liberal, mă văd nevoit să fac unul dintre cele mai grele lucruri din viața mea.

ADVERTISING

Mai rămân să văd până unde poate duce nebunia acestei conduceri, păstrând speranţa că, ȋn al doisprezecelea ceas, marea masă a liberalilor, a căror nemulţumire o simt zi de zi, va răbufni şi va reacţiona public ȋmpotriva acestor parveniţi politici care şi-au bătut joc de toată munca noastră, de blazonul nostru, de angajamentele luate şi de voturile primite. Rămân un om de dreapta, loial timişenilor şi nu le voi trăda niciodată interesele!”, a scris Claudiu-Martin Chira pe Facebook.

Astăzi mi-am dat demisia din grupul parlamentar al PNL și voi activa în perioada următoare ca deputat neafiliat. Se...

Publicată de Claudiu-Martin Chira pe Vineri, 29 octombrie 2021

Alături de Ludovic Orban, Adrian Oros și Bogdan Bola, și-au mai anunțat plecarea din grupul PNL și parlamentarii Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Luminiţa Barcari.

ADVERTISING

BEX al PNL a votat vineri seara lista de miniștri si programul de guvernare cu care premierul desemnat, Nicolae Ciucă, se va prezenta în Parlament pentru a cer votul de învestitură. USR a anunțat deja că nu votează un guvern minoritar, cerând refacerea coaliției PNL-USR-UDMR. De asemenea, PSD a anunțat în repetate rânduri și pe mai multe voci că nu votează un guvern minoritar.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇