PNL îl propune tot pe Cîțu premier, la consultările cu Iohannis. Cine merge la Cotroceni

PNL îl propune tot pe Cîțu premier, la consultările cu Iohannis. Cine merge la Cotroceni

Liberalii anunţă, joi seară, că Biroul Executiv Naţional a decis, în unanimitate, ca la consultările de la Cotroceni să fie propus tot Florin Cîţu pentru funcţia de premier. Propunerea va fi validată, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional.

Delegaţia care va participa la consultările cu şeful statului va fi formată din Florin Cîţu, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu.

Data trecută, în decembrie 2020, au fost Ludovic Orban și Raluca Turcan, în locul lui Flutur și Bode.

ADVERTISING

”Partidul Naţional Liberal a decis în şedinţa Biroului Executiv Naţional, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcţia de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîţu, prim-ministrul interimar, preşedintele PNL”, au transmis, joi seară, liberalii.  

Propunerea va fi validată, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.  

”Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis, în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Naţional al PNL, pentru funcţia de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Preşedintele României, Klaus Iohannis, să fie preşedintele PNL, Florin Cîţu”, au mai precizat liberalii.   

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, la Cernavodă, că va începe consultările cu partidele, pentru formarea unui nou Guvern, luni, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni.

Citește și:

Iată şi articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇