PNL continuă racolarea de primari PSD. Inclusiv edilul care l-a agresat pe bărbatul care i-a strigat ”Nimic!” lui Dragnea

PNL continuă racolarea de primari PSD. Inclusiv edilul care l-a agresat pe bărbatul care i-a strigat ”Nimic!” lui Dragnea

Mulți își amintesc episodul din aprilie 2019 când un bărbat i-a strigat ”Nimic!” lui Liviu Dragnea, iar acest cuvânt a devenit un laitmotiv al campaniei împotriva celui care curând după aceea urma să devină locatar la Rahova.

Atunci, omul care l-a deranjat pe atotputernicul Dragnea a fost scos din mulțime, la Suceava, și agresat de mai multe persoane, inclusiv de primarul Eduard Dziminschi din comuna Moara.

Surpriza vine însă în 2020: În avântul său de a racola zeci de primari de la PSD, PNL l-a spălat și reciclat și pe edilul Dziminschi.

ADVERTISING

Un deputat USR a publicat o listă cu 55 de primari PSD care s-au transferat la PNL

Informația este oferită de presa locala, mai exact de Știri din Bucovina, care precizează că Dziminschi a fost racolat odată cu alți edili PSD din comunele Frasin și Păltinoasa, toate din Suceava.

Mai mult, aflăm din aceeași sursă că premierul Ludovic Orban l-a felicitat personal pe edilul Dziminschi pentru investiția în finalizarea rețelei locale de gaz metan. La darea în funcțiune a fost prezent și președintele CJ Suceava, alt liberal de frunte, Gheorghe Flutur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
https://www.facebook.com/eduardferdinand.dziminschi/posts/1497630197291168

Episodul emblematic din 2019

Redăm dialogul celebru din aprilie 2019, care a avut loc la Suceava.

Președintele de atunci al PSD Liviu Dragnea a participat la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei locale.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România...

ADVERTISING

Ulterior, în imaginile surprinse în timpul discursului lui Liviu Dragnea, se vede cum bărbatul este escortat afară de mai mulți bărbați, printre care se numără și primarul de la Moara, Eduard Dziminschi.

Bărbatul care a întrerupt discursul este bruscat și împins într-un gard.

https://www.facebook.com/oana.slemco/videos/1071951172997383/?t=0


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇