Ludovic Orban: PNRR reprezintă un adevărat Plan Marshall pentru dezvoltarea României

Ludovic Orban: PNRR reprezintă un adevărat Plan Marshall pentru dezvoltarea României

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) reprezintă un adevărat Plan Marshall pentru dezvoltarea României.

„România are şansa unică la dezvoltare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi mă bucur că am ajuns la un acord în coaliţie, pe acest document, în consultare cu preşedintele României, domnul Klaus Iohannis.  

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

PNRR reprezintă un adevărat Plan Marshall pentru dezvoltarea României. Putem utiliza cât mai eficient cele 30 de miliarde de euro de care beneficiază România, pentru investiţii şi reforme în domeniile infrastructurii, educaţiei, sănătăţii, mediului, digitalizării, de asemenea în domeniul managementului apelor, sistemului de irigaţii, energiei verzi.  

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este instrumentul pentru relansarea cât mai rapidă a economiei şi pentru creşterea calităţii vieţii românilor”, a scris Ludovic Orban miercuri pe Facebook. 

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!