Kelemen Hunor are încă încredere în Vlad Voiculescu: În momente critice ar trebui să comunice cu mai multă empatie şi deciziile trebuie să fie de o rapiditate ieşită din comun

Kelemen Hunor are încă încredere în Vlad Voiculescu: În momente critice ar trebui să comunice cu mai multă empatie şi deciziile trebuie să fie de o rapiditate ieşită din comun

Vicepremierul Kelemen Hunor are încă încredere în ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, că este în stare să gestioneze situaţia.

El a menţionat însă că acesta ar trebui să comunice mai mult, iar deciziile de cele mai multe ori trebuie să fie „de o rapiditate ieşită din comun”.

"Am încredere în Vlad Voiculescu, am încredere că este în stare să gestioneze această situaţie. Apar momente critice şi în momente critice ar trebui să comunice cu mai multă empatie şi deciziile trebuie să fie de foarte multe ori de o rapiditate ieşită din comun”, a declarat Kelemen Hunor.

ADVERTISING

Despre tragedia de la Spitalul "Victor Babeş", Hunor spune că a fost vorba de o defecţiune tehnică.

"E o problemă tehnică, o defecţiune tehnică şi nu vreau să comentez fiindcă nu cunosc datele investigaţiei şi nu vreau să politizăm cu problema care a fost, o defecţiune tehnică. Îmi pare rău şi sper să nu se va repeta o astfel de situaţie”, a precizat vicepremierul.

Schimbări în Guvern?

Kelemen Hunor crede că nu se pune acum problema unor schimbări în Guvern, dar, dacă va fi luată o asemenea decizie, atunci aceasta va fi anunţată de către premierul Florin Cîţu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Nu se pune problema să facem acum schimbări. Ceea ce spuneau colegii mei ieri este responsabilitatea colegilor de la USR-PLUS domeniul sanitar, dar cu toţii avem pe lângă ei o oarecare responsabilitate.

Când şi dacă se face o schimbare va fi anunţată o astfel de schimbare de primul ministru. Este prerogativul constituţional al primului ministru de a face astfel de schimbări şi de a anunţa.

Dar sunt convins că avem o echipă guvernamentală puternică, responsabilă şi solidară”, a mai declarat Kelemen Hunor.

ADVERTISING

Iată ce spun liderii coaliţiei despre prestaţia lui Vlad Voiculescu:

În timp ce PSD a depus o nouă moţiune împotriva sa: Ciolacu: Voiculescu e gol atât în suflet, cât şi în cap

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇