Ghinea: Am încercat să fac cât mai consensual acest PNRR, m-am văzut cu PSD de câte ori au vrut. Din păcate, au un ton complet isteric

Ghinea: Am încercat să fac cât mai consensual acest PNRR, m-am văzut cu PSD de câte ori au vrut. Din păcate, au un ton complet isteric

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, afirmă că a încercat să facă PNRR ”cât mai consensual”, dar nu a reuşit.

El a precizat că s-a întâlnit cu social democrații de câte ori au vrut, însă, spune el, aceștia ”au un ton complet isteric” și nu se poate discuta cu ei.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Este un proiect de ţară imens. Am încercat să fac cât mai consensual acest PNRR, m-am văzut cu PSD de câte ori au vrut, le-am dat acces la documente înainte să fie gata, la ciorne, la drafturi. Nu am reuşit. Din păcate, au un ton complet isteric, nu se poate discuta cu ei”, a declarat, miercuri seară, la Digi24, Cristian Ghinea, referindu-se la PNRR.

Deputaţii PSD au depus miercuri, în plen, o moţiune simplă împotriva ministrului Ghinea.

„Înaintăm moţiunea simplă intitulată ‘Cristian Ghinea – de la zero la abis’, iniţiată de deputaţii grupului parlamentar al PSD, conform listei anexate”, a informat, în plen, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Textul integral al moţiunii simple la adresa lui Cristian Ghinea poate fi accesat AICI

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunțat că moțiunea va fi dezbătută lunea viitoare şi supusă votului marţi.

Citește și:

Iată articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!