Doi oficiali de top de la Casa Albă au demisionat după violențele din Washington. Urmează și alte demisii

Doi oficiali de top de la Casa Albă au demisionat după violențele din Washington. Urmează și alte demisii

Doi asistenți de top ai primei doamne Melania Trump și-au dat demisia, miercuri, în urma violențelor de pe Capitol Hill.

Totodată, mai mulți oficiali de rang înalt ai Casei Albe aveau în vedere demisia, inclusiv consilierul pentru securitate națională Robert O’Brien și adjunctul său, Matthew Pottinger, au spus surse citate de Reuters.

ADVERTISING

Stephanie Grisham a demisionat din funcția de șef de cabinet al primei doamne, după ce susținătorii președintelui în exercițiu Donald Trump au ocupat violent Capitoliul, într-un efort de a împiedica Congresul să certifice rezultatele alegerilor prezidențiale.

„A fost o onoare să servesc țara la Casa Albă. Sunt foarte mândră că am făcut parte din echipa doamnei Trump, am ajutat copiii de pretutindeni și sunt mândră de numeroasele realizări ale acestei administrații”, a spus Grisham într-o declarație.

ADVERTISING

Grisham, care a petrecut un an ca secretar de presă la Casa Albă înainte de a deveni șef de cabinet al primei doamne, nu a spus dacă demisia sa a fost o reacție la violențele din Washington, dar o sursă apropiată situației a declarat că acesta a fost motivul.

De asemenea, secretarul pe domeniul social de la Casa Albă, Rickie Niceta, și-a dat demisia, la fel și un secretar de presă adjunct, Sarah Matthews, au declarat pentru Reuters două surse.

Consilierul pentru securitate națională Robert O'Brien se gândea, de asemenea, să demisioneze, la fel și Pottinger, consilierul adjunct pentru securitate națională.

ADVERTISING

Casa Albă a refuzat să comenteze aceste informații.

Citeşte mai multe informaţii despre evenimentele incredibile din capitala SUA:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇