Deputat USR PLUS: De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîţu? Dragnea a făcut puşcărie

Deputat USR PLUS: De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîţu? Dragnea a făcut puşcărie

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu s-a întrebat „de ce nu vine DNA” să îl ia pe premierul Florin Cîţu, făcând referire la documentul cu antetul Executivului dedicat campaniei sale pentru șefia PNL.

Acesta subliniază că Liviu Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman și se întreabă dacă nu e mai grav faptul că premierul a folosit un angajat al Guvernului ”pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„De ce nu vine DNA să-l ia…pe Cîţu? Am aşteptat 3 zile să văd dacă justiţia funcţionează în mod egal pentru toţi românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu. Domnul premier Cîţu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL şi România, a folosit o funcţionară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi contracandidatul lui Cîţu la şefia PNL.

Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?”, a scris Emanuel Ungureanu, miercuri pe Facebook.

Deputatul consideră că președintele Klaus Iohannis este complice ”la toate abuzurile de putere ale lui Cîţu și subliniază că așteaptă cu nerăbdare următoarea moțiune de cenzură.

”Acum câteva luni, Cîţu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :«Noi nu luăm prizonieri». Cîţu, în lupta lui sălbatică cu Orban ţine ostatice reformele promise pentru români. Lui Cîţu i s-a umflat capul de la putere. Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câţu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu ştiam pe vremea aceea că va susţine un stalinist îmbrăcat în ţoale capitaliste. Abia aştept următoarea moţiune de cenzură…”, a punctat Emanuel Ungureanu.

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat miercuri dacă a verificat dacă este documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale.

Prim-ministrul a mai spus că nu poate comenta documente editabile care apar în presă, chestionat despre semnătura electronică a Miorei Costin, consilier de stat, care apare pe documentul respectiv, iar în Guvern nu există semnături electronice pe documente.

Context

Un document intern al echipei de comunicare de la Guvern a premierului Florin Cîțu, consultat de G4Media.ro, arată principalele linii de mesaj, precum și strategia de comunicare în bătălia internă.

Documentul poartă antetul Guvernului României, deși conținutul său este dedicat exclusiv activității din PNL a premierului.

Citește mai multe pe acest subiect:

Iată și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!