Dan Barna: PSD e iresponsabil. Își face calcule cinice pe spatele românilor

Dan Barna: PSD e iresponsabil. Își face calcule cinice pe spatele românilor

Președintele USR Dan Barna a criticat luni decizia PSD de a bloca adoptarea proiectului de lege privind carantinarea și izolarea pe timp de pandemie.

Barna îi atacă și pe liberali, pentru ca au permis să existe acest vid legislativ și au trimis un proiect care a ridicat multe semne de întrebare, dar spune că PSD ar fi trebuit să dea dovada de responsabilitate.

PSD blochează legea privind carantinarea și izolarea: Ciolacu, după ce a votat-o ca deputat: Nu putem accepta și nu putem vota această lege

”Da, este adevărat că proiectul e imperfect și a venit cu întârziere de la Guvern, o nouă bâlbă dintr-un lung șir care poate fi imputat actualului Executiv.

ADVERTISING

Dar PSD și aliații săi trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să nu transforme o situație proastă într-o catastrofă sanitară doar pentru că vin două rânduri de alegeri și pentru că își fac calcule cinice pe spatele românilor. De asta există Parlament - pentru a legifera responsabil.

Sperând să dea o lovitură PNL, PSD dă o lovitură României”, a scris pe Facebook Dan Barna.

Orban a spus că Dan Barna a participat la protestul față de ”dictatura COVID”. Liderul USR îl acuză de fake news

El reia apelul către partidele vechi să renunțe la jocurile politice pe care le-au aplicat în ultimii 30 de ani.

ADVERTISING

”Toate partidele trebuie să înțeleagă că nu pot să-și vadă exclusiv de propriul interes în timp ce țara traversează un moment dificil. Ne confruntăm cu cea mai gravă criză sanitară din timpul vieții noastre, iar vechile partide politice trebuie să abandoneze jocul practicat în ultimii 30 de ani”, a conchis Barna.

Citește și:

ADVERTISING

A.Ș.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇