Cioloş: Noi nu mimăm democraţia. Apărăm reformele şi ţara de hoţie cu orice preţ

Cioloş: Noi nu mimăm democraţia. Apărăm reformele şi ţara de hoţie cu orice preţ

Co-preşedintele USR PLUS Dacian Cioloş consideră că anunţul retragerii miniştrilor formațiunii din Guvern este corect, în situaţia în care PNL şi PSD blochează moţiunea de cenzură.

El afirmă că USR PLUS nu mimează democraţia şi apără reformele şi ţara de hoţie cu orice preţ.

”Anunţul miniştrilor USR PLUS că demisionează este cel corect în situaţia în care PNL şi PSD blochează moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS. Noi nu mimăm democraţia. Apărăm reformele şi ţara de hoţie cu orice preţ. Şi nu ne cumpără nimeni cu funcţii şi privilegii!”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Anunțul miniștrilor USR PLUS că demisionează este cel corect în situația în care PNL și PSD blochează moțiunea de...

Publicată de Dacian Cioloş pe Luni, 6 septembrie 2021

Miniștrii USR PLUS își vor vor demisia din Guvern, mâine dimineață, a anunțat copreședintele formațiunii Dan Barna.

ADVERTISING

”Văzând ce s-a întâmplat azi în BPN am decis că nu mai putem merge mai departe cu un premier care risipește resursele națiunii pentru interesul politic propriu. Nu se mai poate așa.

Florin Cîțu dinamitat cu bună știință și cinism această coaliție. Florin Cîțu nu mai poate să fie premier și din acest motiv miniștrii se retrag din Guvern. Mâine dimineață domnul premier va avea pe birou demisiile.

Încă de la înființare, am spus că vom fi un partid altfel și am fost un partid altfel. Nu am ezitat să vorbim atuncă cân ne-ar fi fost mai comod să tăcem. În aceste 8 luni de când am intrat în guvern am adus oameni competenți, am arătat că se poate și altfel”, a spus Dan Barna.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇