Ciolacu face apel la Piedone: Să ne așezăm la masă, să nu avem orgolii

Ciolacu face apel la Piedone: Să ne așezăm la masă, să nu avem orgolii

După ce a căzut planul cu PNL de a susţine un singur candidat pentru Capitală, Marcel Ciolacu a ajuns să facă apel la Cristian Popescu Piedone ca să renunţe la orgolii şi să se aşeze la masa negocierilor, având în vedere că edilul de la Sectorul 5 şi Gabriela Firea se vor bate parţial pe acelaşi electorat de stânga.

„O să îmi permit, prin intermediul dvs, să fac un apel şi la un alt prieten de-al meu, prieten de-al fratelui meu, cunoştinţă de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone.

Cred că în viaţă trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim (...) să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti.

ADVERTISING

Experienţa, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general.

Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu şi împreună vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim", a spus în faţa presei Marcel Ciolacu.

Premierul a subliniat că Piedone este un primar foarte bun pentru Sectorul 5.

Piedone acuză blat şi o laudă pe Firea

Imediat ce a aflat că Gabriela Firea intră în cursa pentru PMB, Cristian Popescu Piedone a acuzat un blat în dauna sa şi a respins ideea de a se retrage din cursă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Mazilirea doctorului Cîrstoiu este blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan! Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan!

În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani! Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar!”, a scris Piedone pe Facebook.

ADVERTISING

Totuşi, edilul vrea să arate că nu se teme de candidatura Gabrielei Firea.

"Nu rupe de la mine nimic doamna Firea. Cei care vor mușca în carne vie vor fi alegătorii.

(...) Firea are un loc comod în Parlamentul European, ea joacă, o respect, nu vreau să mă bat cu o doamnă, m-aș fi bătut cu niște bărbați reali, dar se pare că femeia e mai bărbat în politică. Domnul Burduja e omul cu mapa, omul școlit, e un viitor premier, dar nu are capacitatea să implementeze", a spus Piedone, la Ştiri pe Surse.

Candidaturi separate pentru Bucureşti

Coaliţia PSD - PNL a decis, luni noaptea, să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Decizia a fost luată după o şedinţă a coaliţiei de guvernare începută luni, în jurul orei 10,00, care a durat mai bine de 14 ore.

Totuşi, coaliţia va sprijini candidaţi comuni pentru cele 6 sectoare din Bucureşti.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇