Reacțiile lui Nicușor Dan și Piedone după retragerea candidaturii lui Cîrstoiu

Reacțiile lui Nicușor Dan și Piedone după retragerea candidaturii lui Cîrstoiu

Edilul Capitalei Nicuşor Dan și Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru Primăria București, au reacționat marți la decizia coaliției PSD-PNL de retragere a susținerii pentru candidatura doctorului Cătălin Cîrstoiu.

”Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanţeze?”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

La rândul său, Piedone afirmă că decizia coaliției reprezintă „o trădare a electoratului” și „un blat politic prin care îl susțin pe Nicușor Dan” în dauna sa.

”Mazilirea doctorului Cîrstoiu este blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan! Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan!

ADVERTISING

În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani! Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar!”, a scris Piedone pe Facebook.

Acesta mai spune că că sondajele le-au arătat liderilor coaliției că vor pierde cursa pentru București, motiv pentru care s-au temut de victoria sa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți! Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit și i-a amețit! Sclavi ai intereselor de tot felul, șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid!

Șefii coaliției toxice și-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetățenilor batjocoriți și umiliți și mințiți! Asta îi sperie, practic: ca țara să nu ia exemplul Bucureștiului și să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă!

ADVERTISING

Dacă susținătorii din București ai lui Piedone dau vot negativ coaliției în București, la toamnă se va ridica împotriva PSD și PNL tot poporul pe care această coaliție l-a umilit și l-a batjocorit în ultimii patru ani!”, afirmă Piedone.

Coaliţia PSD – PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), pentru a maximiza electoratele celor două partide, au declarat, pentru Agerpres, surse politice.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇