Ciolacu spune că e corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe el. Despre Piedone: După ce trece fumul de la grătare, ce rămâne?

Ciolacu spune că e corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe el. Despre Piedone: După ce trece fumul de la grătare, ce rămâne?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat marți, la alegerile din cadrul PSD București, pe tema candidaţilor la Primăria Capitalei… cei care sunt şi cei care şi-ar fi dorit să fie.

Liderul PSD susţine că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata partidului la Primăria Bucureşti, însă „câteodată în politică nu faci numai ce simţi sau ce trebuie pentru cei apropiaţi”. Aşa că este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe el.

„Sunt ferm convins că sunteţi supăraţi că nu Gabriela Firea e candidatul partidului. E corect să fiţi supăraţi. E corect ca colega şi prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine. Câteodată în politică nu faci numai ce simţi sau ce trebuie pentru cei apropiaţi. De obicei, când te implici în politică, are de suferit familia. E tributul pe care îl plătim fiecare dintre noi”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.

ADVERTISING

Liderul PSD a mai spus că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria Bucureşti.

„Atât Gabriela Firea, cât şi primarii noştri de sector, aţi fost patru ani în opoziţie. Vi s-a întors spatele. Au reuşit, de fapt, să vă ţină uniţi şi acest lucru se datorează Gabrielei Firea”, a adăugat Ciolacu.

Despre Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al partidelor de coaliţie la Primăria Capitalei, liderul social-democraţilor a spus că e „ferm convins că va reuşi azi să vă capaciteze şi cu toţii să uităm motivele de supărare”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Sunt ferm convins că domnul doctor Cătălin Cîrstoiu, cu toate poveștile din ultimele zile, cu toată înverșunarea unora împotriva domniei sale, sunt ferm convins că va fi primarul general pe data de 9 iunie. (…) Fără susținerea Gabrielei Firea și a dvs, Cătălin nu va reuși să câștige primăria generală”, a mai spus Marcel Ciolacu.

„Cred că motivul principal e faptul că Nicuşor Dan nu merită să mai fie primarul general al Capitalei. Nicuşor Dan e un eşec de mandat pentru primar general”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

Despre Piedone: După ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă?

Liderul PSD a vorbit şi despre Cristian Popescu Piedone, pe care îl cunoaşte de 30 de ani şi are respect pentru el, însă nu consideră că ar avea anvergura pentru a fi primarul Capitalei.

„Domnul Piedone este un cunoscut de-al meu, ne cunoaştem cred că de 30 de ani, e un om pe care îl respect, un primar bun de sector, un om pe care îl putem considera o victimă pentru că avem două decizii contradictorii ale unor magistraţi, dar cu tot respectul pentru domnia sa nu are nicio anvergură pentru a fi primar general al Capitalei.

Îmi pun întrebarea: după ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul.

Cu alte cuvinte, e o iluzie fondată pe un fond distractiv, pe o prezenţă cum ne place tuturor pe TikTok, mai ales tineretului, dar fondul, fiindcă vorbim de primarul general al Capitalei, de fapt, nu există”, a afirmat Marcel Ciolacu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇