Cătălin Rădulescu, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu s-au înscris în PER: Conducerea incultă a PSD a eliminat de pe listele parlamentare intelectuali

Cătălin Rădulescu, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu s-au înscris în PER: Conducerea incultă a PSD a eliminat de pe listele parlamentare intelectuali

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat că s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER), deşi nu i-a fost uşor după 26 de ani de viaţă politică în PSD. El a adăugat că nu va fi uşor ca PER să treacă pragul de 5% necesar intrării în Parlament, însă politicienii înscriși în partid sunt nişte luptători.

Rădulescu mai spune că Marcel Ciolacu l-a îndepărtat, atât pe el, cât şi pe Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu şi alţi peste 100 de de parlamentari de pe listele de candidaţi la alegerile generale pentru că s-au opus „votării stărilor de alertă şi carantinării românilor suspicionaţi de coronavirus”.

ADVERTISING

„Dragi foşti colegi parlamentari, primari consilieri şi membri PSD, dragi romani şi prieteni dragi, săptămâna trecută, deşi mi-a fost foarte greu ca după 26 de ani de viaţă politică în PSD să fac alt pas, m-am înscris împreună cu prietenii mei, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu, în Partidul Ecologist Român ( PER).

ADVERTISING

Nu spune nimeni că va fi uşor să facem 5% să intrăm în Parlament, însă suntem luptători, suntem unii din cei mai vocali şi mai patrioţi parlamentari şi ne vom exprima din nou, aşa cum în PSD-ul confiscat de securişti şi pus la picioarele lui Iohannis şi ale ambasadorilor străini nu ne-am mai putut exprima!

Conducerea incultă, analfabetă şi securistică, a PSD-ului a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari, intelectuali (profesori, jurişti, economişti, medici, ingineri), colegi tineri sau mai în vârstă pe care i-am cunoscut şi preţuit şi care acum un mandat sau mai multe mandate s-au înregimentat, crezând într-o conducere care preţuia meritocrația şi profesionalismul”, a scris Cătălin Rădulescu sâmbătă pe Facebook. 

ADVERTISING

Acesta a susține că ştie că toţi românii apreciază verticalitate celor care au plecat din PSD la PER.

Rădulescu spune că atât el, cât şi Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu au susţinut mereu meritocraţia şi profesionalismul în PSD, nu incultura, analfabestismul şi ocuparea funcţiilor pe pile.

Fostul social-democrat a mai spus că cei din PER sunt patrioţi care vor ca România să fie partenera altor state şi nu colonie.

Citește opiniile zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇