După Pleșoianu, și Șerban Nicolae demisionează din PSD. Ce spune Ciolacu despre plecările din partid

După Pleșoianu, și Șerban Nicolae demisionează din PSD. Ce spune Ciolacu despre plecările din partid

Senatorul Șerban Nicolae a demisionat, joi, din PSD. El a confirmat informația pentru Agerpres.

Conform știripesurse.ro, el ar fi declarat că a ”fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă”. În plus, Șerban Nicolae compară eliminarea lui de pe listele PSD la parlamentare cu scoaterea lui Gheorghe Hagi din echipa României, la cererea adversarilor.

Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă. Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată.

Eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din '94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele.

Șerban Nicolae
ADVERTISING

Miercuri, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Șerban Nicolae nu va candida la alegerile parlamentare din acest an, întrucât nu a fost propus de nicio organizație.

În replică, Șerban Nicolae a scris pe Facebook că joi va face ”cel mai dureros anunț” privind activitatea sa publică. 

Iată aici detalii - Ciolacu nu l-a mai pus pe Șerban Nicolae pe listă la parlamentare: Nu l-a propus nimeni. Senatorul face azi ”un anunț durerors”

De altfel, Șerban Nicolae nu este singurul care a demisionat din partid. Și deputatul Liviu Pleșoianu a anunțat, miercuri, că se desparte de PSD.

ADVERTISING

De asemenea, un al treilea social-democrat este nemulțumit de faptul că nu a fost inclus în listele pentru parlamentare, așa că acum nu știe ce să facă - dacă să-și dea sau nu demisia din partid.

Este vorba despre fostul ministru al Educației Liviu Pop, care face în acest sens un sondaj pe contul său de Facebook.

Iată aici detalii - Şi Liviu Pop a fost exclus de pe listă la parlamentare. Acum face sondaj pe Facebook dacă ar trebui să plece din PSD

Ce spune Ciolacu despre demisii

Referitor la aceste plecări din partid, Marcel Ciolacu afirmă că ”onoarea de a fi în Parlament nu este o meserie de care să te legi”.

ADVERTISING

”Această onoarea de a fi în Parlamentul României nu este o meserie de care să trebuie să te legi. Am un exemplu - Andi Cristea a candidat pentru un nou mandat de europarlamentar și a fost primul sub linie. Nu am auzit de la Andi Cristea spunând că se leapădă de PSD și cât de nefericit e. Viața îți oferă în fiecare zi noi oportunități și azi e pe locul doi pe listele PSD de la Buzău”, spune Marcel Ciolacu, citat de Mediafax.

Vezi și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇