Ciolacu nu l-a mai pus pe Șerban Nicolae pe listă la parlamentare: Nu l-a propus nimeni. Senatorul face azi ”un anunț durerors”

Ciolacu nu l-a mai pus pe Șerban Nicolae pe listă la parlamentare: Nu l-a propus nimeni. Senatorul face azi ”un anunț durerors”

Marcel Ciolacu, șeful PSD, a anunțat miercuri că Șerban Nicolae nu va candida la alegerile parlamentare din acest an, întrucât nu a fost propus de nicio organizație.

Șerban Nicolae este fost lider al Comisiei Juridice din Senat și fost lider al senatorilor social-democrați, fiind unul dintre susţinătorii înfocaţi ai schimbărilor aduse Legilor Justiţiei.

”Nu i-am reproșat dlui Șerban Nicolae nicio activitate. Am lucrat cu listele venite de la organizații, cu materialul clientului și dl Serban Nicolae nu a fost propus de nicio organizație să fie pe liste (pentru alegerile parlamentare - n.red.)”, a afirmat Marcel Ciolacu miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISING

Reacția lui Șerban Nicolae

În replică, Șerban Nicolae a scris pe Facebook că joi va face ”cel mai dureros anunț” privind activitatea sa publică. Alături de mesaj, el a distribuit un articol cu afirmațiile liderului social-democraților.

În plus, Șerban Nicolae a explicat ce a făcut în timpul mandatului său.

”Ce cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:

  1. Să-mi dedic întreaga activitate publică României și poporului român.
  2. Să apăr dreptul românilor la identitate, demnitate, un trai decent și în siguranță.
  3. Să combat abuzurile, nedreptățile și hoția.
ADVERTISING

Asta am făcut!

Am promovat, cu toată priceperea și cu toată energia, legislația care:

  1. a promovat valorile fundamentale ale identității și demnității românilor - reperele istorice, tradiția, credința, familia, personalitățile;
  2. a asigurat creșterea constantă, consistentă și durabilă a economiei României, a crescut semnificativ veniturile românilor care trăiesc din muncă cinstită, a susținut libera inițiativă în sectoarele economice-cheie și a urmărit protejarea ultimelor bogății rămase în patrimoniul economic al României - resursele naturale ale solului și subsolului, rezerva de aur și participațiile statului român în economie;
  3. a înlăturat cauzele unor abuzuri judiciare flagrante și a asigurat reala independență a justiției față de orice ingerință nelegitimă”, se arată în postarea din mediul online;
ADVERTISING

Șerban Nicolae își încheie anunțul astfel: ”Mâine (joi - n.red.) voi face poate cel mai dureros anunț privind activitatea mea publică. Dar, în viață, o ușă se închide, o alta se deschide”.

https://www.facebook.com/nicolae.nicolae.50/posts/1629664927210019

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

Vezi şi un interviu eveniment realizat de Magda Grădinaru cu Norman Manea: Corupția și demagogia sunt vii în România, la fel cum vii au rămas calitățile românești


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇