PSD anunţă că parlamentarii care au lipsit la moțiune vor fi excluşi - printre ei, Cătălin Rădulescu și Carmen Dan

PSD anunţă că parlamentarii care au lipsit la moțiune vor fi excluşi - printre ei, Cătălin Rădulescu și Carmen Dan

PSD a anunţat, luni, că parlamentarii care au lipsit de la dezbaterea moţiunii de cenzură vor fi excluşi în prima şedinţă a Consiliului Politic Naţional. Au lipsit de la şedinţa de luni senatoarele Paţurcă Roxana Natalia şi Carmen Dan, dar şi deputaţii Cătălin Rădulescu, Adrian Tudor şi Dan Ciocan.

”Parlamentarii PSD au fost prezenţi în sală, mai puţin 5 dintre ei care, în loc să-şi facă datoria faţă de români, au ales trădarea. În prima şedinţă a Consiliului Politic Naţional aceştia vor fi excluşi. Reconstrucţia PSD nu se poate face cu trădători şi oportunişti”, a transmis, luni, PSD, printr-un comunicat de presă.

ADVERTISING

Doi senatori şi trei deputaţi din partea PSD au lipsit, luni, de la şedinţa în care urma să fie dezbătută şi votată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Nu au fost în sală din partea PSD senatoarele Paţurcă Roxana Natalia şi Carmen Dan, dar nici deputaţii Cătălin Rădulescu, Adrian Tudor şi Dan Ciocan.

Fostul ministru de Interne Carmen Dan, senator PSD, a anunţat că nu va putea fi prezentă luni în Parlament, la dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură, pentru că mama sa este bolnavă de COVID-19, iar ea este în autoizolare, deşi testul său a fost negativ.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Au lipsit, de asemenea, doi dintre parlamentarii afiliaţi grupurilor parlamentare ale PSD.

Şedinţa în care urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură a fost închisă din lipsă de cvormum, fiind prezenţi doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care era nevoie de 233.

PSD nu a reușit să dea jos Guvernul Orban, pentru că nu a fost cvorum pentru votul moțiunii. 5 parlamentari social democrați au lipsit

PSD ajunge la cel mai slab scor din ultimele 8 luni, Ponta şi USR-PLUS sunt în creştere - barometru Europa FM

ADVERTISING

Orban mulțumește partidelor care au susținut Guvernul: Este extrem de benefic pentru România


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇