Drulă are o replică dură pentru Cîțu, de inspirație B.U.G. Mafia, la fel ca-n '96

Drulă are o replică dură pentru Cîțu, de inspirație B.U.G. Mafia, la fel ca-n '96

Fostul ministrul al Transporturilor Cătălin Drulă nu l-a lăsat fără replică pe prim-ministrul Florin Cîțu, care a declarat miercuri că miniștrii USR PLUS nu s-au implicat deloc în campania de vaccinare. Drulă i-a reamintit lui Cîțu, cu dovezi, că el a deschis personal două centre de vaccinare, la gară și la aeroport, două puncte cu trafic mare de călători, care se aflau în subordinea ministerului pe care l-a condus 8 luni de zile.

Înc-o zi, înc-o poveste, înc-o minciună de la premier. Oare de câte ori mai poate minți Florin Cîțu înainte să-și dea seama că asta nu-l poate salva?”, se întreabă Cătălin Drulă, folosind un joc de cuvinte care trimite la piesa și EP-ul omonim al B.U.G. Mafia din 1996.

ADVERTISING

Nu numai că am vizitat centre de vaccinare, dar din proprie inițiativă și cu efortul medicilor și asistenților, care activează în rețeaua Ministerului Transporturilor, am deschis două cabinete de vaccinare. Ambele sunt amplasate în două puncte cu trafic mare: Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

În total, 7.773 de persoane s-au vaccinat în aceste două cabinete și sunt astfel protejate de ravagiile pe care din păcate le va aduce valul al patrulea al acestei epidemii. În schimb, Florin Cîțu - cel care și-a asumat aproape pe persoană fizică această campanie de vaccinare, așa cum crede el că se și guvernează - refuză să își asume orice răspundere. Un personaj expirat politic într-o țară pe care, în mod tragic, a lăsat-o nepregătită în această nouă criză de sănătate publică”, este mesajul transmis de Cătălin Drulă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Reacția vine după ce premierul Cîțu i-a acuzat public pe foștii colegi de cabinet din USR PLUS că nu s-au implicat și nu au promovat vaccinarea, că nu au mers prin centre.

Și fostul ministru al Sănătății Ioana Mihăilă a demontat cu ușurință acuzația premierului, amintind că ea este medic și chiar a vaccinat personal cetățeni, inclusiv într-un centru drive thru.

Și Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, a postat imagini de la centrul de vaccinare din Piața Obor, unde apare inclusiv copreședintele USR PLUS Dan Barna, muncind ca voluntar.

ADVERTISING

”Domnul Cîțu zice că nu ne-a văzut deloc prin centrele de vaccinare. Nu a văzut nici pericolul valului 4. Nu a văzut criza politică pe care a generat-o. Și în general, nu vede decât interesul “Echipei Câștigătoare”. Un prim-ministru miop nu poate conduce o țară”, este mesajul primarului.

Tot astăzi și fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu i-a explicat lui Cîțu cum e cu vaccinurile: Una e să ai carnet și alta să conduci beat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇