Buzatu vrea să fie preşedintele Consiliului Naţional PSD: Partidul traversează o perioadă extrem de complicată. Trebuie restabilit cadrul democratic, de dezbatere şi de alegere în PSD

Buzatu vrea să fie preşedintele Consiliului Naţional PSD: Partidul traversează o perioadă extrem de complicată. Trebuie restabilit cadrul democratic, de dezbatere şi de alegere în PSD

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, marţi, că a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al formaţiunii politice, deoarece „PSD traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere al structurilor de conducere”.

„Am decis să candidez la preşedinţia Consiliului Naţional pentru că PSD traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere al structurilor de conducere şi eu cred că sfârşitul acestei perioade trebuie să fie marcat de acceptarea cadrului democratic de alegere a acelora care candidează la diverse funcţii în PSD, inclusiv a acelora care candidează la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional.

ADVERTISING

Nu sunt mânat de ambiţii sau ros de ambiţii de a dobândi cu orice preţ o funcţie. Cred însă, cu toată sinceritatea, că trebuie restabilit cadrul de democratic, de dezbatere şi de alegere în PSD", a precizat Dumitru Buzatu.

Vasile Dîncu a fost ales președinte interimar al Consiliului Național al PSD. Olguța Vasilescu și Mihai Tudose îl contestă

Liderul PSD a afirmat că, până acum, nu a fost interesat de funcţii în partid şi că prin decizia de a candida la Congresul PSD de pe 22 august doreşte să-i stimuleze şi pe alţi colegi să se implice în structurile de conducere ale formaţiunii social-democrate.

"Am în vedere să-i stimulez pe aceia care doresc să joace un rol în structurile de conducere şi coordonare ale PSD, să-şi ia inima în dinţi şi să candideze. Eu nu cred că ideea de a candida cu echipa şi de a fi eliminat cu echipa este o idee foarte bună", a mai spus Buzatu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

De ce alianța dintre PNL și USR-PLUS e o veste proastă pentru PSD și în privința alegerilor parlamentare, nu numai locale?

Cum nu poți învinge PSD


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇