Un cunoscut actor a murit la doar 37 de ani într-un accident de schi. A jucat în cea mai nouă serie Marvel

Un cunoscut actor a murit la doar 37 de ani într-un accident de schi. A jucat în cea mai nouă serie Marvel

Actorul francez Gaspard Ulliel, cunoscut după ce i-a portretizat pe Hannibal Lecter în „Hannibal Rising” și pe Yves Saint Laurent, a murit la 37 de ani într-un accident de schi.

Anunțul a fost făcut de familia sa într-un comunicat transmis agenției France Presse: ”Victimă a unui accident de schi, Gaspard Ulliel a murit”.

Actorul a fost spitalizat marți, după ce a suferit un traumatism cranian, scrie deadline.com.

„Cinematograful francez pierde un talent uriaș, plin de farmec și energie", a postat pe Twitter ministrul francez de Finanțe, Bruno Le Maire.

ADVERTISING

Unul dintre cele mai remarcabile chipuri ale generației sale, Ulliel se afla deja în topul actorilor francezi.

Ulliel a câștigat un premiu César - echivalentul francez al Oscarului - pentru cel mai bun actor în 2017, pentru rolul principal din filmul „It's Only the End of the World" al lui Xavier Dolan, în care a jucat alături de Marion Cotillard și Lea Seydoux.

A fost al doilea său César: Primul l-a câștigat pentru cel mai promițător actor, în 2004, după ce a jucat în drama „A Very Long Engagement", alături de Audrey Tautou.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cel mai recent rol al său este în cea mai nouă serie Marvel - "Moon Knight", alături de Oscar Isaac şi Ethan Hawke - care va fi difuzată de Disney+ începând din luna aprilie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇