O reţea de falsificatori din Bulgaria se lăuda cât e de bună cu un paşaport cu fotografia lui Sylvester Stallone

O reţea de falsificatori din Bulgaria se lăuda cât e de bună cu un paşaport cu fotografia lui Sylvester Stallone

Autorităţile bulgare au destructurat o reţea de falsificatori de documente şi bancnote, care îşi făcea reclamă pentru calitatea produselor sale cu un paşaport bulgar fals, cu fotografia actorului american Sylvester Stallone.

Procurorii au arestat şi pus sub acuzare, vineri, patru cetăţeni bulgari, care au realizat şi au distribuit documente false şi bancnote contrafăcute, e vorba de dolari şi euro, relatează Reuters.

În urma percheziţiilor care au avut loc în 30 de locuri din Bulgaria, în cadrul unei operaţiuni comune a Europol şi serviciilor secrete americane, au fost descoperite imprimante şi materiale pentru producerea de bancnote şi documente.

ADVERTISING

Dintr-un apartament din Plovdiv, Poliţia a confiscat mai multe banconte false de euro şi dolari, precum şi cărţi de identitate şi permise de conducere tot false.

"Poliţiştii au confiscat şi un paşaport bulgar cu fotografia unui celebru actor american, care a fost folosit pentru a demonstra clienţilor înalta calitate a produselor contrafăcute", au anunţat procurorii.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇