Micutzu a fost implicat într-un scandal, în centrul Bucureștiului (Video)

Micutzu a fost implicat într-un scandal, în centrul Bucureștiului (Video)

Cosmin Nedelcu, comediantul cunoscut și drept Micutzu, a fost implicat, duminică seara, într-un conflict în centrul Capitalei.

Totul s-a petrecut la clubul The Fool pe care-l deține Nedelcu, pe Calea Victoriei din București. 5 persoane ar fi implicate în scandal.

Momentan nu se cunosc toate detaliile și de la ce a pornit cearta concret, dar s-au adresat injurii și aproape că s-au luat la bătaie cei în cauză.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

ADVERTISING

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției Capitalei.

Cel jignit ar fi fost chiar Micutzu, conform presei. Unul dintre scandalagii ar fi aruncat și cu o sticlă spre comediant. În acel moment, s-ar fi spart geamul unui magazin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Noaptea trecută, artistul de stand-up, iubita sa și un amic au depus plângere și au dat declarații la sediul Secției 1 despre incident.

Ei se aflau la o terasă, moment în care mai mulți tineri au început să-l jignească pe comediant.

200 de lei amendă

4 bărbați au fost amendați cu 200 de lei fiecare. În plus, s-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe.

„Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, mai anunță polițiștii.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi azi pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇